tisdag, oktober 14, 2008

Natti, natti och Guten Morgen! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Dottern ska lämna in en engelskauppsats på högst 20 sidor i morgon. Hon är inte riktigt färdig med den ännu, men hon skriver på för glatta livet. Det gick bra på karateträningen och hon varken haltar, eller har handbandage ;)

Klockan 8.40 ska jag och dottern vara hos hennes öronläkare och därefter hos audionomen, så därför börjar det bli dags att gå och lägga sig så att man kommer upp imorgon.

Jag kommer inte att hinna blogga så mycket innan jag ger mig iväg dit, så jag önskar er än en gång en mycket trevlig och härlig onsdag! ;)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, det där med att skriva för glatta livet känner jag igen :) Brukade alltid vara klar i sista minuten med mina arbeten i skolan ^^

Kramar

Anonym sa...

God morgon! Det är ju många sidor hon får skriva din dotter. Man hinner eller kan inte alltid sitta här och blogga. Man får göra det när det känns bra och vill. Ha en fin onsdag. kram

Anonym sa...

Godmorgon!! Hela 20 sidor, ja det är inte dåligt. Vda läser honb för något ? Idag åker min dotter till Belgien (hon är på planet nu) hon skall dit med klassen i en hel vecka =) Ha en fin dag!

Anonym sa...

Åh, herre gud... Fick man INTE skriva MER än 20 sidor ang uppsatsen på engelska??? 8-X

Minns när jag gick på Komvux och skulle skriva en uppsats i EngelskaA... Uj-uj-uj, vad jag SLET för att över huvudtaget få ihop en och en halv sida!!! Men på svenska har jag haft desto lättare att vräka ur mej text, så...;-)

Ha en fin dag!!! :-)

Anonym sa...

God morgon i stugan! Full huggning med å gå i skola... Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Godmorgon och trevlig onsdag på dig!

Anonym sa...

Godmorgon
20 Sidor!!! oj jisses.
Hoppas du får en skön dag

Anonym sa...

fult upp alltså. hoppas dagen är bra. kram

Anonym sa...

Vadå högst 20 sidor?! Det låter som ett enormt arbete! På engelska dessutom - det skulle aldrig mina studenter göra. Får jag TVÅ sidor är det kryss i taket! KRAM