måndag, oktober 27, 2008

God Morgon! =)


Dottern ska vara hos tandläkaren klockan 10.00 och efter det åker hon och hälsar på en kompis i en annan stad och kommer hem i morgon. Ute är det strålande solsken och ca 7 grader varmt. Jag trodde att jag skulle behöva gå upp och flytta på bilen, men min man har den i jobbet idag och det är så skönt att slippa det. Jag var uppe i natt och tog hand om hans arbetskläder. Det kan ju vara skönt att ha torra kläder på sig till jobbet och han kom på rätt så sent att de behövde tvättas...

Just nu är mina föräldrar på väg till USA och jag hoppas att allt går bra för dem. De tycker att det är lite jobbigt med engelskan, men eftersom mina systrar bott i USA några år nu, börjar mina föräldrar bli riktiga veteraner när det gäller att resa dit och hälsa på dem.

Tro det eller ej, men jag hade min mobiltelefon på laddning hela dagen igår och glömde ställa om klockan på den. Det resulterade i att den ringde kvart i åtta istället för kvart i nio i morse. Så nu ska jag gå och lägga mig och sova ca en timma till! Man får passa på att göra det, medans man kan! =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Morron, morron...
*hehe* så du tar en liten extra tupplur, du...

Hoppas du får en underbar dag!!!

Anonym sa...

Jag har en sambo som är mer eller mindre manisk när det gäller att ställa om klockorna vid sommar och vintertid.
Ja passa du på att sova lite :-)

Anonym sa...

snygg design på sidan! den förra var mkt neutral!

hoppas det går bra med plugg för din del, jag sitter i tentaångest med en vecka kvar till tentan! har lite annat oxå å göra...i pluggväg!

njut av sovmorgonen!

Anonym sa...

Önskar dig en finfin dag ;)

DreamMaddo sa...

Halloj! nu är jag tillbaka i verkligheten igen! Härligt tycker jag! Jag har fått massor av kramar. skratt och mat. Sånt som är livsviktigt! =)

Så tokigt det kan bli när man inte ställer om klockan! Men vilken tur det inte var vår så du försov dig istället! =) Kramar!

Anonym sa...

Tänk vad härligt för dina föräldrar att kunna besöka dina systrar i USA! Bor dina systrar varandra eller behöver dina föräldrar resa mellan dom??.Ha det gott!