måndag, oktober 13, 2008

Guten Nacht and Sleep Well! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Nu har den övriga familjen lagt sig och snart ska jag också göra det. Eftersom dottern börjar först vid 10.10 imorgon, följde hon med mig och flyttade på bilen. Det är ju inte så säkert att gå ute helt ensam som kvinna i detta bostadsområde runt midnatt... Ute är det kyligt och ca 9 grader varmt och månen är så vacker!

När jag tidigare ikväll såg på "Mord och inga visor" på kanal 4+, gjorde jag snabbt chokladbollar under en av pauserna. Jag blev så sugen på det, när en av mina bloggbesökare tänkte göra det åt sig...

Idag åt vi en underbar fiskgratäng under frasigt täcke med ris till!
  • lat: oryza
  • eng: rice
  • ty: Reis
  • fra: riz
  • spa: arroz
  • it: riso
  • fi: riisi

10 kommentarer:

Anonym sa...

God natt!

Anonym sa...

Jag har tittat på dina fotografier nu och de är jätte roligt att se dom.Du är en jätte duktig fotograf dina fotografier är super fina.De vore roligt att få veta vad du har fotograferat dom med kamera vilken? eller din mobil?
Många kramar från Lillian

Anonym sa...

God morgon vännen! Hoppas att du mår bra och att din migrän försvunnit. kram

Anonym sa...

Go´morron - säger jag!! :-)

Idag verkar det betydligt enklare att överhuvudtaget komma in på bloggen, samt se och besvara kommentarer osv än vad det var i helgen - SKÖNT!!! :-)

Kul att höra att du tar dina foton med en mobil! Ungdomar brukar väl vara ganska duktiga på att göra det, men vi vuxna glömmer nog oftast bort att den möjligheten finns!? Min mobil har kamera, men dessvärre går det inte att få över bilderna till datorn - men å andra sidan har jag så gott som alltid en liten kompaktkamera med mej ändå i handväskan. :-)

Hoppas du får en fin dag - utan migrän och gärna med härligt solsken!!! :-)

Anonym sa...

Det gäller att kunna använda reklampauserna på rätt sätt ;)
kram

Anonym sa...

God morgon i stugan! Ja nog är det bra att gå två mitt i natten... Idag lyser solen för fullt här hos oss, och ekorren han är här och äter för fullt och springer fram å åter med nötter, fniss är så söt,,, Ha en bra dag

Anonym sa...

Det var länge sedanjag såg "Mord och inga visor". Hade faktiskt glömt den serien...

Anonym sa...

Godmorgon!!
Fiskgratäng var det länge sedan jag åt:)Hoppas du får en fin dag kram lena.

Anonym sa...

Good morning! Min yngsta dotter har pippi på att sno ihop neg.. *förlåt* chokladbollar också! Och jag säger inte nej till en :)
Svar: Jag förstår att du "flyttade" men samtidigt är det ju som du säger, du har ju skrivarvännerna kvar :) Och jag har dig på bloggkoll och under favoriter så jag kommer ju hit förr eller senare, haha!

Anonym sa...

Chokladbollar som är såååå gott! Måste baka det med ungarna! Hur går det med det som var en sådan hemlis?