lördag, oktober 04, 2008

En liten paus från bullbakandet...

(Foto av Fru Pusselbit)
Min man håller på med dagens middag - grönsakssoppa (med chili, naturligtvis) - och jag har en bulldeg på jäsning. Redan nu tänker jag på nybakade bullar.... och vi kommer också att kunna äta en hel del, för jag gör en tredubbel sats!! =)

Sonen sitter och ser på en animé (en japanskt tecknad film), dottern chattar och papegojan Abbe sitter och putsar fjädrarna.

Grönsaker
  • lat: olera
  • eng: vegetables
  • ty: Gemüse
  • fra: légumes
  • spa: verduras
  • it: verdure
  • fi: vihannekset

7 kommentarer:

Anonym sa...

Dottern kom hem med en massa mat så jag står och gör Chicken Tandori på mitt vis under tiden som hon rastar hundarna på en långpromenad. Det blir nog inga bullar till efterrätt utan friterade bananer, det duger väl att käka. Avundas alla som håller på att baka så mycket, det gjorde jag förr rätt mycket men jag har ingen direkt tid över till det... skicka över några bullar till mig är du go! HEJ:)

Anonym sa...

Mumsigt! skicka en till mig :) jag har inte bakat bullar på flera härrans år, får så ont i nacken och längder får jag inte till... så när man får hembakade bullar njuter jag, hi hi :)

Anonym sa...

Vad gott med nybakade bullar. Ha en fin kväll.

Nippertippan sa...

Så duktig du är! Jag hade också ambitionen att baka kanelbullar idag till dagens ära, men det blev köpta bullar istället. Det får bli en annan gång ;)
Ha en härlig lördagskväll!!!
Kramizar:)

Anonym sa...

Grönsakssoppa låter ju gott,det är lite höstligt,med en smörgås till.Du är duktig som bakar.
Ha det fint, kram lena.

Anonym sa...

Jag antar att bullarna blev goda! Jag har också ätit kanelbullar idag på systerdotterns 5-årsfest! KRAM

Anonym sa...

ja de blidde en drös med bullar här med du =D