torsdag, oktober 16, 2008

God natt och sov så gott!!

(Foto av Fru Pusselbit)
Dottern har varit väldigt trött idag och gick och lade sig mycket tidigt för att vara henne. Klockan 21.30 lade hon sig i sin egen säng... Mannen gick och lade sig rätt så tidigt och sonen börjar lite senare i morgon och följde därför med mig när jag flyttade på bilen.

Efter allt väntande på sjukhuset, fick jag heller inte ätit ordentligt förrän jag kom hem vid 13.00-tiden (hann inte med en ordentlig frukost) och pga det kom migränen tillbaka och det med ett rejält illamående. Jag vet att det inte får gå för länge mellan måltiderna, för då dyker Mr. Migrän upp som brevet på posten. Fast det är ju inte så lätt när man trodde att det skulle gå så mycket snabbare än vad det gjorde. Vi hade faktiskt tid klockan 09.00 och hon kom in på den första audiologiska undersökningen vid 10.10... Min man tycker att jag hädanefter alltid måste ta med mig en liten matsäck, utifall att. Det är en mycket bra idé.

Nu önskar jag er alla en riktigt god natt och sov så gott!! =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

åh ja det är nog inte helt fel att ha med sej en matbit om man ska bort ett tag... de lärde ja mej när ja var gravid med piff... usch va de kunde snurra till om ja inte fick äta regelbundet.

Anonym sa...

God morgon i stugan! Det där var ju rent bedrövligt, behöva vänta över en timme när ni fått en tid... visst är man berädd på att få lov å vänta , men så länge!! Hoppas du mår bättre idag och att du fick sova gott, Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Vad skönt att ha fått lagt sig tidigt, det händer att man gör det här hemma med, fast inte så ofta. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Här är det full fart:)Det regnar som bara den.Det är ju viktigt att äta ordentligt när man har tendens att få migrän.
Hoppas du mår bra, kram lena.

Anonym sa...

Vilka söta kottar på fotot! :-) Är det lärk???

Ja, sjukvården är väl en enda lång kö hela den...? Och väntan, väntan, väntan... Tyvärr!!! :-(

För att orka vara sjuk nu för tiden behöver man vara frisk...!?

Anonym sa...

Ingen vila ingen ro verkar det som... vilken fin bild på kottarna. :)