torsdag, oktober 23, 2008

En härlig torsdagskväll!

(Foto av Fru Pusselbit)
Abbe, mina föräldrars blåpannade amazonpapegoja, är alldeles till sig. Vi har ätit majs till middag och han verkar ääääälska det. Vad han har suttit i sin bur och tiggt! Det gör han fortfarande, fast det är slut.

Alla på dotterns gymnasium ska vara utklädda i morgon. Dotter Pusselbit har letat fram sina svarta byxor, svarta blus och så ska hon ha min mans svarta kängor. Hon har mörkt hår, svarta solglasögon och vampyrtänder till det. Dessutom ska hon få låna en svart slängkappa ifrån teatergruppen på skolan. Jag tror att hon kommer att bli en alldeles ypperlig vampyr. Det skulle hon kunna vara utan leksakständer, för hon har faktiskt riktiga vampyrtänder som specialisttandläkaren ska titta på i november... ;)

Förra veckan glömde vi av "Fringe", men det ska vi inte göra ikväll. Jag ska ta fram nya ljus och sätta i ljusstaken, för här brinner ljusen upp på löpande band, så snart måste jag köpa nya igen. Fast, det är verkligen mysigt och lugnande och något vackert måste man få se på ibland.

Jag hoppas att ni har en trevlig torsdagskväll, vi har det i alla fall! =)

14 kommentarer:

Anonym sa...

Majs är ju gott.Då kommer din dotter att skrämma en hel del. Hoppas hon får kul.Fringe? Vad är det? En trevlig torsdags kväll har vi. kram

Anonym sa...

Hej! Härligt att vara tillbaka! Jag var tvungen att byta internetleverantör eftersom ingenting fungerade men nu så:)
Majs är gott så jag förstår att lilla Abbe blev förtjust. Han verkar vara en så go liten goja:)
Jag funderar på att skaffa en Nymfparakit.

Hoppas att du är migrämfri även ikväll. Kramar till dig

Anonym sa...

Fringe? *undrar*

Ohja, jag har gjort mycket och det känns i kroppen! Jag vet att jag bara är 22 år gammal,men ibland känns kroppen som om den är något äldre! =P

Anonym sa...

Lilla fröken Pusselbit kommer att bli en perfekt vampyr tror jag. Bara dom inte har lagt vitlök i någon ficka.;)

Anonym sa...

va skoj att alla får klä ut sig, fan va skoj, undrar om dom går med på det i min klass, måste fråga imorgon =)

skönt att du är migränfri!!! NJUT!!!!

Anonym sa...

Hehe Ikea är bra och billiga.. men jag vill inte ha de färger de har att erbjuda.. :( Eftersom jag ska ha den i vardagsrummet så känns det extra viktigt att den ser bra ut.. =)

Anonym sa...

ja just de, de e ju halloween snart jue :)

Anonym sa...

God morgon i stugan! Hoppas du får en fin fredag :)

Anonym sa...

Haha, jag har också vampyrtänder (iallafall enligt mig), sex stycken spetsiga tänder. Visst är det mysigt med ljus. Jag har köpt några ljuslyktor till. Perfekt nu när det är mörkt=)

Anonym sa...

Försökte att skriva här igår, men kommentarsfunktionen låg nere. Fringe tittar vi på med här hemma, en mycket bra serie =)

Anonym sa...

Så det är "spökdag" hos dig också? :) Det är det överallt tror jag, haha! Själv ska jag in till stan och ränna, usch vad jag gruvar, tycker inte om stan :( Vad skönt att du är migränfri också, det är värt en liten bulle idag :)

Anonym sa...

Det är så himla kul att få klä ut sej och skoja till det lite. Ha det så jättekul!

Anonym sa...

Hoppas du får en riktigt trevlig fredag! :D

Anonym sa...

Hoppas dotterns utklädsel blev en succé! Det är ju såna tider nu.... min 11-åring ska ha Halloweenfest nästa fredag. KRAM