tisdag, oktober 21, 2008

Guten Nacht und Guten Morgen!

(Foto av Fru Pusselbit)
Japp, precis när jag skulle iväg och flytta på bilen började det snöa rejält framför mina ögon. Det betyder att ett migränanfall är på väg och det var bara att ta in tabletter mot det. Eftersom det är så mycket koffein i dem, är det först nu som jag börjar bli såpass trött att jag kan gå och lägga mig... ;)

Det blåser rejält här utanför och det positiva är att det inte blir så kallt då. Vilket betyder att jag kommer att slippa skrapa rutorna på bilen i morgon! Jippie!!

Tro det eller ej, men jag är med i facebook. Jag är inte speciellt aktiv där, men tillräckligt för att ha lite koll på olika kusiner och en del vänner... Ikväll lade jag till en vän som jag "tappade bort" vid en flytt för ca 11 år sedan och det var så roligt att kunna göra det. Måste erkänna att det roligaste är trots allt att blogga och titta in i andras bloggar!

Nu önskar jag er alla en god natt och sedan en god morgon! =)

15 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon. Hoppas migränen släppt idag. Försökte skriva igår men det gick inte alls. Kram från Sita

Anonym sa...

God morgon! När jag börja läsa så tänkte jag att redan,men det var ju ditt elände till migrän. Det var svårt att komma in igår för de hållde på men något på metro med vad vet jag inte. Ha en bra dag trots allt. Fin bild. kram

Anonym sa...

God morgon i stugan! Fy farao vad det har blåste under natten, trodde taket skulle fara, blåser ordentligt gör det än, men det känns inte lika kusligt :) Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Godmorgon! Paniiiik när jag hör ordet snö, för jag tillhör dem som inte är så förtjust i detta. Ha en riktigt bra dag och hoppas inte mer snö nalkas för dig!

Anonym sa...

Usch vad jobbigt du har det med migrän. Det har jag själv aldrig haft så jag kan inte säga att jag vet hur det känns. Men min bror hade problem med det när han var yngre. Rejäla problem! Min mamma gav inte upp utan sökte land och rike runt för att försöka hitta något som kunde lindra. Han fick gå till något som heter Ringblomman här i Motala. Dom har alternativmedicin. Där gick han en gång och hon som har stället klämde någonstans i nacken och också på en punkt i ryggen. Min bror föddes med navelsträngen runt halsen och höll på att stryka med då och tydligen har han sen dess haft nån föträngning i nacken/ryggen som orsakat migrän (och också dyslexi kom vi underfund med för den var som bortblåst efter detta sen, precis som migränen). Idag har det gått 10 år sen han var på sitt besök på ringblomman och han har inte haft migrän sen dess.. Ont i huvudet, japp, men inte migrän. En av få faktiskt lyckliga historier. :o)

Hoppas du får sova gott nu iaf och att du får en bra dag sen!

Anonym sa...

Jag hoppas att du fått sova gott den tid du fått sova :-) Håller med om att det är fantastiskt kul att läsa andras bloggar, känns som att man "känner" folk trots att man egentligen inte vet vem dom är!! (förutom vissa då , som man känner :-)) Kram.

Anonym sa...

Hoppas du fick igen ögonen sen i natt, och kunde sova några timmar iallafall!? :-)

Facebook har jag bara varit inne på nån enstaka gång - det kändes inte alls som "min grej"... Vilket jag i och för sej inte trodde att bloggning heller var, innan jag långt om länge började med det... ;-)

Ha en fin dag! :-)

Anonym sa...

Godmorgon! Oj snö.. det vill inte jag ha. Ja nu har man en massa att hinna ikapp här på nätet, många kommentarer att svara på, många mail och många bloggar att läsa. Facebook, ja faktiskt jag gick med där oxå för ca 1 månad sedan, men siom du.. jag är inte aktiv där direkt. Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hoppas du inte fick migrän...

Anonym sa...

Visst är Facebook bra på det sättet. Jag har också hittat lite "gamla förlorade" kompisar där.
Sen är jag ju inte så jätteaktiv, inte massa applikationer och sånt. Bara lite kontakt.

Anonym sa...

Guten Morgen =)

Ser mycket gott ut, sprara hennes blogg... ;) Vi åker på lördag.
Vad gör du annars idag?
Erika

Anonym sa...

God morgon!
Funder själv på det där med facebook men jag har nog inte förstått mej på det riktigt...

Anonym sa...

oj, ja här är de regn och rusk, men inte nå snö..än.. tempmätaren påstår at de e en 8 grader ute men de vette fan om den stämmer... kallt, blåsigt o ruggigt...

sv- haha, nej, dom börjar bli riktigt jobbiga, inte att bära, men att seee! iiik! haha!

Anonym sa...

Haha, när jag läste detta först måste jag erkänna att jag nog läste lite för fort.. Jag trodde seriöst att det snöade! På tal om det, vilken stad/del av svea rike bor du?

Skickar en styrkekram och hoppas migränen släppt! Kram!

Anonym sa...

Nej, Facebook tänker jag nog inte bry mig om, jag har fullt upp här på bloggen...