torsdag, oktober 30, 2008

Guten Morgen! =)

(Nattfoto av Fru Pusselbit)
Då var det en ny dag. Ute är det kolsvart, men det börjar ljusna så smått och det är 0 grader varmt/kallt. Maken har satt på kaffet och försöker vakna till innan han sticker i väg till jobbet. Tonåringarna sover sött i sina sängar och kommer nog att ligga där ett tag till. Jag önskar er alla en riktigt god morgon och hoppas att ni alla får en härlig torsdag!! =)

10 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon. Här är det oxå nollan. Ha det bra idag. Kramar från Sita

Anonym sa...

Jag kan tycka att mörkret är lite mysigt på morgnarna när man är ledig. När man ska upp till jobbet är det mest jobbigt.
Ha en mysig dag!

Anonym sa...

Godmorgon denna isiga morgon! Fryser om fingrarna gör man iallafall idag. Nu blir det röj inför festen härhemma idag, pust, men vad roligt det kommer att bli med allt folk som kommer. Ha en underbar dag!

Anonym sa...

Härlig bild du plåtat!

Anonym sa...

Gomorron!
Vilka fina bilder du har ute...och jag läser ju att ni också haft regn :-) fast här har det nu börjat bli gode kallt *brrr*

Ha en underbar dag!

Anonym sa...

Här är det frost och nån minusgrad denna morgon!

Ska göra lite av varje idag, har jag tänkt, och inte sitta så rysligt mycket här vid datorn - fast det brukar vara svårt att undvika! <:-)

Ha en jättefin dag!!!

Anonym sa...

God morgon i stugan! Här har det snöat lite på morgonen, men bara lite och solen är framme så det försvinner nog under dagen kan jag tänka :) Ska ta en prommis med hunden sen när jag varit in till alla här på bloggen. Just nu behöver jag vila benen, fick rusa ut och hjälpa sambon å få in en tjur som hade smitit, inte nått jag såg fram emot precis, är lite nere i humöret idag :/ så en prommis i solen kan nog va bra :) Hoppas du får en fin dag :)

Anonym sa...

Önskar dig det samma. Jag ska göra allt för att få en bra dag.

Anonym sa...

Önskar också dej en god morgon/förmiddag. Här har jag oxå haft sovmorgon idag - skönt!
kram

DreamMaddo sa...

Men vad gör du uppe så tidigt? Håller mannen sällskap eller? Kram