lördag, januari 10, 2009

Städ, röj och tentaläsning...

(Vinteräpplen, foto av Fru Pusselbit)
Här har vi ätit scones och druckit te. Just nu röjer maken i vardagsrummet och ungdomarna tar köket med disk. Jag själv har kört en disk i diskmaskinen, bakat scones, tvättat en tvätt, satt om några blommor och tar för tillfället en paus ifrån tentaläsningen... och har redan fått lägga till saker i veckoschemat framöver (tilläggen är rödfärgade) :
  • 14 januari, min man läggs in för operation av borttagande av sköldkörtlar, det var också 20 år sedan vi förlovade oss
  • 15 januari, jag har min språkvetenskapliga tenta, min man opereras och den första gästen som ska sova över här under Uppcon kommer hit...
  • 16 januari, resten av de långväga gästerna kommer och Uppcon börjar + att den nyopererade maken kommer hem från sjukhuset...
  • 18 januari, Uppcon slutar och en timma efter att det slutat ska dotter Pusselbit vara på karateträningen...
Senare under denna lördagskväll ska vi nog koppla av med någon av alla filmer som kommer på tv:n, vilken har vi ännu inte bestämt... funderar på att göra en god äppelkaka som vi kan äta av samtidigt! ;)

Jag önskar er alla en underbart härlig lördagskväll! =)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till med tentan och ha en underbar helg! :) Kramar

Anonym sa...

Det där uppcon tycker jag låter kul.
Jag ska kika på Körslaget i kväll....

Anonym sa...

Vad gott det låter med scones =)

Anonym sa...

Låter som om du/ni kommer att ha fullt upp. Önskar lycka till med allt!

Kram!

Anonym sa...

vad är uppcon?

Anonym sa...

En lika härlig lördagskväll till dig och familjen. Städar och badar hundarna, klipper dem och fixar lite annat gör jag i morgon när min Data blir upptagen av en ung dam som måste träna på att använda data.

Nippertippan sa...

Den där veckan verkar inte kul... ju mer jag läser igenom din schema desto mer känns den overklig... Men jag tror att genom att du nu har skrivit upp allt så funkar det som någon sorts mental förberedelse. Det kommer att gå hem. En väldigt typisk MrMurphyvecka skulle man kunna konstatera;) (fniss) vår kära MrMurphy... tanken om att vrida nacken av honom är kitlande;)
Önskar dig en skön lördagskväll!!!
Kramizar:)

Anonym sa...

Ååå vad länge sedan jag gjorde scones (med en god lemon curd)... Har Du något bra recept som man kanske skulle kunna få ta del av???

Ha det gott!