onsdag, januari 14, 2009

God morgon! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Ute är det fortfarande blåsigt, mulet och just nu ca 2 plusgrader. Tonåringarna är på väg till gymnasiet och glöggteet är uppdrucket. Alldeles strax ska jag försöka fräscha till mig, för jag vill ju inte att stackarna på sjukhuset ska bli sämre när de ser mig! ;)

Jag vet inte när jag kommer hem igen, men vi får väl se vad som händer idag. I vilket fall som helst tar jag med mig hela språkvetenskapssammanfattningen som blev färdig igår kväll, för nu har jag ju bara idag på mig att läsa... tentan är i morgon och det är alldeles för tidigt! Egentligen borde den vara på måndag! ;D Visst är det märkligt att man aldrig hinner läsa färdigt till en tentaläsning?

Dottern hann få min underskrift till en ledighetsansökan för att kunna vara ledig på fredag och inte missa något av början av Uppcon. Hon nämnde något om att hon och en kompis kommit överens om att de ska baka äppelkaka och bjuda de närmaste personerna när de står i kön utanför och väntar på konventets öppnande. Det brukar alltid vara en lång ringlande kö av diverse intressant klädda individer! ;)
Min dotter har i några dagar haft roligt åt en journalist som skrivit om "kulörta Emos"... vad jag förstått är emos bara svartklädda, aldrig kulörta och de kan också förväxlas med gothare. Fast jag kan ju ha fel, det är bäst att jag tar en ingående diskussion med dotter Pusselbit om detta och återkommer! ;)

Jag önskar er alla en underbart härlig dag! =)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsa maken. Han är i mina böner och tankar. Ha det så bra idag med pluggandet. Kramar, Gulligsnuttpluttan

Anonym sa...

Ha en undwerbart härlig dag du med !

Anonym sa...

Hallå där...
kikar in en snabb sväng för att skicka iväg en tanke till er idag och då speciellt till herr pusselbit.
kram Locklig

Anonym sa...

Hoppas att du får en bra dag och att detn inte blir allt för utröttande. *kram*

Anonym sa...

God morgon!

Bara jag som är lite trög kanske men vad är Uppcon???

Ha det gott!

Anonym sa...

God morgon i stugan! Skönt du hinner följa med gubben till lassa, det är inte så roligt att åka iväg själv sådana här gånger, jag önskade sambon kunde följa med mig till läkaren idag, har haft ont i skallen sen igår, har både ont i nadken och är orolig, suck... Håppas allt går bra nu med op. ha en bra dag :)

Anonym sa...

Önskar lycka till i dag på sjukhuset.Emo är nåt dottern pratar om oxå:)
Ha det gott, kram lena.

Anonym sa...

Hoppas det gick bra på din mans inskrivning i dag.
Han är i goda händer:)
Kram

Anonym sa...

Åååå,ser SOLEN i din bild!Gör mig så uppåt!Ja,känner igen det,att man aldrig hinner läsa färdigt till en tentaläsning.Hoppas det nu går bra för mannen din,kram kram/Bitte

Anonym sa...

hoppas dagen blir bra för er..skickar stora kramen till dej och herr pusselbit!!! Kraaam!

Anonym sa...

Jag tror du har rätt. Emos är inte speciellt färgglada av sig. Kan bara tänka mig något med rött eller vitt, men jag är inte säker =)

Anonym sa...

skickar en stooor kram till er! hoppas de går bra nu med allt!

sv- hahaa, ja, ja kommer vara en biffig tuta minsan om de fortsätter så här... ajajAJ träningsvärken.. hahaa!