torsdag, januari 01, 2009

Torsdagen den 1 Januari 2009

(Is på bilvindruta, foto av Fru Pusselbit)

Japp, då har jag varit utanför dörren för första gången i år! Det är 10 minusgrader och strålande solsken. Lite snö på marken och en fantastisk hård is på bilens vindrutor. Så det så!

Bilen står nu vid ishallen och jag har varit på en 20-minuters promenad. Eftersom jag somnade först vid 04.00-snåret, är jag också underbart pigg och fräsch ;)

Sonen var redan uppe när jag kom ut genom sovrumsdörren, men Herr och dotter Pusselbit ligger fortfarande och sover sött i sina sängar.

Idag finns inget särskilt inplanerat, men lite tvätt måste tvättas och snart kommer en del tentor igen, närmare bestämt börjar de den 12:e januari. Här ska studeras!

Jag önskar er en underbar första dag på året 2009!

21 kommentarer:

Anonym sa...

Ja vi har ungefär samma väderlek som dej idag. God fortsättning på nya året. Kram från Sita

Lallis - liv och leverne sa...

Det är ungefär samma-lika här. Oc h du.. ha en fin dag du ocskså!
Kram Lallis

Anonym sa...

Njut och ta många fina kort i det vackra vädret. Förträng alla dina tentor och bara "var" idag.

Kram systra di

syren sa...

Det ska bli skönt att få komma ut. God fortsättning på 2009. Härlig bild. kram

Myntdrottning sa...

-12 här nu, brrr, blir ingen promenad mer än den jag tog vid lagårdsarbetet :) God fortsättning önskar jag dig också, Fru Pusselbit, jag hoppas också att detta år ska bli kanon, jag har faktiskt EN förhoppning i år! Kram!

oumberligating sa...

God förmiddag och en god start på det nya året önskar jag dig Fru Pusselbit! Sitter och bloggar runt lite som vanligt, jag och "Lilla Frun" startade det nya året på akuten. "Lilla Frun" skadade handen när vi åt igår, helt plötsligt så small det till i handen när hon skulle skära biffen som jag tillagat(snacka om komplimang till kocken:) ) Vi trodde att något gått av men efter röntgen så trode man att det var något slags led/sen hopp ont som f-n och massor av Morfin behövdes för att lindra smärtan. Eftersom vi kom in till akuten redan klockan nio på kvällen så var det ganska lugnt där och kom hem lite efter tolv slaget. Hoppas bara vi inte fått vinterkräksjukan nu, många tonåringar som var mycket dåliga kom in (inte alkohol utan just vinterkräksjukan, de är ju oftast smala och har inga reserver att ta av). Ja, vi tar som vanligt nya tag Lilla Frun sover och solen skiner så förnärvarnade är allt lugnt. Hoppas du får en fin start på det nya året mvh från Peter!

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Några minusgrader och strålande sol har vi här idag :) Vi hade en trevlig kväller och mår oförskämt bra även idag, hihi... God fortsättning och ha en bra dag :)

kalikå sa...

Här är det sol ...

Bittan sa...

Önskar dig ett riktigt Gott Nytt år. Kram!

Vicke sa...

Jag hoppas att du får en fin start på det nya året.

AnnaKK sa...

Här är också jättefint väder idag, fast inte fullt så kallt som hos dej. Lite småseg är man allt efter gårdagen, men snart ska jag ge mej ut i solen - och kameran ska förstås få följa med! :-)

Ha en fortsatt fin dag!!!

Mollan70 sa...

Här sover gubben och de två äldsta barnen än när kl 13.
Jag har hunnit ta en skön promenad med vagen i solen.
Melvin o jag gick upp 10.
Ha en fin nyårsdag.

evans sa...

God fortsättning! Ni verkar ha ungefär samma väder som vi har här, men det blåser kallt här idag. Fast det är vackert i alla fall :)

Vad pluggar du för något? Lycka till med tentaplugget!

Veiken sa...

Vi har också varit på promenad på ca 1,5 timmar. Här är strålande sol och -2 grader. Skönt! Nu håller vi tummarna för ett bra 2009! Kram

blondiie sa...

Tack för detta året (eller förra då haha) och att du valt att titta in på min blogg, lite då å då!!! Hoppas att 2009 blir ett kanon år för dig och dina nära och kära!
Njut av dagen och låt detta bli första dagen i resten av ditt liv, och gör nått bra av den! Carpe Diem!
Massa kramar!!!!

Ester sa...

god fortsättning på det nya året!!

Locklig sa...

Hoppas att du har haft en riktigt bra dag så här den första dagen på år 2009.
kram

Elle sa...

Så underbart vackert! Önskar Dej o Din familj en riktigt GOD Fortsättning på detta året! Varm kram! /Elle

Nippertippan sa...

Härlig isbild:)
God fortsättning!!! Och back to the verklighet! Tentor...ja, de ska man inte glömma nu när helgerna är bakom. Ha en härlig torsdagskväll!!!
Kramizar:)

eva-marie sa...

Vilken vacker iskall bild! Vi hade strålande sol, men jag drog ner rullgardinen och sov till middag..Nyårsdagen blir alltid lite avslagen även om man som jag inte dricker. Kram

Anonym sa...

god fortsättning även på dej vännen :) kram
pst, sött du fått på bloggen =D