lördag, januari 31, 2009

Ljuset i tunneln med datastrulet?

(Foto av Fru Pusselbit)
Jag vågar inget skriva om hur det går för datorerna, men just nu sitter jag vid den stationära igen... den jag brukar sitta vid är totalt omöjlig och det är där nästan alla bilderna finns.

Idag åkte vi och införskaffade tallrikarna på möbelföretaget och det får bli våra fintallrikar. Det känns skönt. Vi köpte också shampoo och balsam till hela familjen på rusta så att det ska räcka minst en månad framöver.

Dotter Pusselbit har kommit hem från lanspelet på skolan och är helt slut. Hon sov några timmar i morse, men har gått och lagt sig och kommer nog inte upp förrän i morgon. De hade i alla fall roligt! =)

Alldeles strax ska jag börja med middagen och jag vet inte riktigt ännu vad det blir, men det får bli något enkelt och snabbt. I värsta fall får det väl bli blodpudding och fläsk till herrarna, jag är inte så hungrig och dottern sover ju.Vi har gått Herr Pusselbit till mötes och köpt hem gröna linser och röda linser har vi redan hemma... så någon gång framöver blir det en lins- och grönsaksgryta.

Ikväll tänkte jag börja med att så lite chili och eventuellt sätta om lite blommor. Eller om jag tar tag i marmeladkokandet... eller så latar jag till mig och tar det lugnt framför tv:n. Här kan allt hända! ;)

Ha en så underbart härlig lördagskväll! =)

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ha en bra lördagskväll i allt datastrul. Kram från Sita

Anonym sa...

Ja vi får hoppas att det var en tillfällighet att budet hade mobilkameran i högsta hugg. Det lär nog dröja innan något händer igen i varje fall..

Anonym sa...

Här går det inte å se på tv just nu, sen vi fick gå över till den där förbannade lådan strular det stup i kvarten, och när det bestämdes så skulle vi ju få så fin bild, pyttsan... :) ha en bra kväller :)

Anonym sa...

Ha en bra lördag (och söndag) du med ;)

Anonym sa...

Tittar in.

Anonym sa...

Jag borde också plantera om lite blommor. DOm har väntat länge nu. Har köpt jord och allt men det blir bara inte av.

Anonym sa...

Min karl fick lov av mig att gå över till kompisar som lanade under lördagen...han var med i 2 timmar.
Han ahr ställt upp sååå mkt här hemma så jag tyckte han skulle få lite avkoppling och ha kul en stund! Plus att då fick han ju visa upp sitt nya usb-tillbehör ;) (Måns)
Annars flyter allt på bra just nu!

Kramar
Becks

Anonym sa...

hoppas strulet lägger se, här har ja inte haft nät sen igår... rputern la bara av :/