fredag, januari 16, 2009

God morgon!

(Foto av Fru Pusselbit)
Här är det 11 minusgrader och strålande solsken. Son Pusselbit har ett prov idag och dotter Pusselbit är och roar sig i kön utanför Uppcon innan det börjar. Undrar hur det är för dem som tältat där utanför sedan i onsdags? Man skriver om dem i UNT... Sedan finns det de som ingen skriver om, de som legat där utanför i sovsäck sedan igår. Jag är så glad över att dotter Pusselbit med kompis sov här hemma i natt, även om jag undrar hur mycket sömn det egentligen blev. De berättade för mig att de hade tänkt sova utanför i sovsäck de också, men sedan tyckte de att det var för kallt! ;)

Idag ska jag ta det någorlunda lugnt och bara njuta lite av livet. Få ordning på en del här hemma och sedan åka in till herr Pusselbit vid 13.00. Sedan får vi se vad som händer... måste erkänna att jag känner mig lite urlakad sedan igår. En till Uppcongäst kommer att komma idag och sedan får vi se hur det blir. Förr om åren har det kunnat blir fler eller färre gäster här hemma, allt eftersom. En del bara åker iväg till Uppcon, utan att ha någonstans att bo och sedan blir kanske en av dem erbjuden att få bo här hemma. Hur som helst ser man ändå inte utav dem. De kommer innanför dörren vid 01.00 och är iväg redan senast vid 08.00 på morgon, gärna 07.00... Ett tag förra året var det tal om att 10 stycken skulle ligga här... det blev 6 stycken till slut. Dessutom åkte dotter Pusselbit i den vevan till Madrid på skolresa! ;)

Jag önskar er alla en härlig fredag och hoppas att den blir underbar! =)

12 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon i stugan! Hoppas han får komma hem nu idag :) känns ju alltid bättre när man fått komma hem :) Ha en bra dag :)

Anonym sa...

God morgon!
Nog för att det inte var tio stycken som förra året men sex är många oxå när man ska tränga ihop sej. Men som man säger... Finns det hjärterum finns det stjärterum.
Kram

Lallis - liv och leverne sa...

God morgon:)
Ha en fin fredag idag.
Kram Lallis

Anonym sa...

Sova ute i elva minusgrader? Nja, inget för mig precis. Skönt att dom inte gjorde det (men dom hade säkert haft jättekul ändå).

Nippertippan sa...

Vilken action!!!
Önskar dig en skön fredag i händelsernas centrum!!!!
Kramizar:)

Anonym sa...

Ojdå...det var inte illa av dotter pusselbit m 'bihang'!

Klart man känner sig urlakad efter tentor...har en kompis som har gjort en tenta i onsdags och sedan en grupptenta idag...samma ämne...hon är inte så social heller efter det! :)

Hoppas allt är bättre med herr pusselbit idag! Han får krya på sig efter op...!

Ha en trevlig fredag för övrigt!!
Kramar

Anonym sa...

då kan det bli fullt hus igen

Peter Olofsson sa...

Tittar som vanligtin på din "gröna" fina och glada sida för att se att livet flyter, det verkade gör den här gången iallafall, önskar dig en trevlig helg mvh från Peter!

Anonym sa...

Vad är en uppcorngäst?
Har aldrig hört det.

Anonym sa...

Mycket skönt att läsa om uppconbesökare från uppsala som bjuder hem sin långväga kompisar hem till sig och till föräldrar som tycker det är bra. :) /Jon - uppconarrangör

Anonym sa...

hoppas allt är bra där och mannen din fått komma hem tryggt o fint =)

Anonym sa...

Vilken tur att dottern bestämde sig för att sova hemma. Undrar hur det går i februari när AC/DC kommer till Sverige. Då brukar det vara kallt och jag vet att Barn2 med kompisar vill vara först in. =)