lördag, januari 24, 2009

En mycket mulen lördag

(Ett januarifoto av Fru Pusselbit)
Idag kommer det inte att bli pizza igen, utan en hel kyckling kokar nu i vår stora gryta. Hoppas att maten kommer att gillas av sonen! ;)

Dottern är ute och springer i la Stada med några kompisar och jag tvingade på henne en jacka innan hon stack iväg. Helst hade hon bara åkt med en tröja på sig... men jag nämnde orden "snöoväder" och "förkylning"...

Klockan 15.30 börjar damernas konståkning på kanal 2. Jag älskar konståkning, men det har varit lite dåligt med sändningstid från EM på de kanaler jag har. Är faktiskt lite upprörd över detta... och att jag glömde bort att det skulle vara nu... vilket har gjort att jag i stort sett missat hela EM. Fast man får vara glad över många andra saker istället!

Nu ska jag ordna med grönt te med vilda körsbär, så att jag kan njuta riktigt ordentligt. Ha en så underbart härlig lördag! =)

(Det har min man. Just nu håller han på att bla. gå igenom den här datorn, men jag lyckades komma åt den i några minuter...)

11 kommentarer:

Anonym sa...

Sörj inte över splld mjölk!! Uppvisningen är kvar och jag laddar för den! Kram

Anonym sa...

Jag förstår att du är upprörd,för älskar man konståkning så gör man. En vacker bild.

Lallis - liv och leverne sa...

Jag gillar också konståkning:)
Idag har jag städat kylskåpet och haft mig och mest bara varit otroligt energisk. *s* Trots mul-vädret. Men nu ska jag ta det lugnt. Ditt te låter jättegott!
Kram Lallis

Anonym sa...

Idag är det vad jag brukar kalla för "grytväder". Det finns väl inget bättre än en go gryta när det är kallt och ruggigt ute. Hoppas den blir lika god som den lät.

Anonym sa...

Så fin bild igen.Ja nog gäller det att klä sig,minns förresten hur vi slarvade när vi var tonåringar.Trist när du missar EM,men som du skriver,man får glädjas åt annat istället.Mmm,kyckling,det gillar jag,det är gotti gott :)Ha en fin lördag nu/Bitte

Anonym sa...

Oj, hel kyckling! Vilken grejj! Det har jag inte ätit på år och dar! =O mmm... nej men jag tror på att komma förbi dig nån dag och äta! =P Ni verkar alltid ha så gott!

Anonym sa...

Konståkning är nog den ända sport som jag tycker är kul att se på.
Det är så vackert!
Ha en fortsatt trevlig kväll.

Anonym sa...

Jag förstår inte det där med att inte ha jacka på sig?? Min dotter slänger av sig den så fort jag vänder ryggen till..
Hon blir 12 i år..

Anonym sa...

Ja, konståkning har vi alltid gillat. Idag har vi haft det lite lyxigt och fått äta middag i goda vänners lag. Det var vi som blev bjudna :-) Kram systra di

Anonym sa...

jag brukar också titta på konståkningen men har missat totalt :( Natti natt sov så gott :)

Anonym sa...

Åhh vad gott det lät, mycket godare än pizza faktiskt ^^