måndag, januari 19, 2009

God natt!


Idag har det snöat en hel del, så nu börjar vi få ett rejält snötäcke igen. Herr Pusselbit är full av energi och hela vardagsrumsgolvet är belamrat med datordelar. Han har dragit med sig son Pusselbit och de försöker få ordning på en gammal dator som sonen har i sitt rum. Det finns ett mycket älskat spel av sonen, som bara går att spela på den gamla datorn...

Jag misstänker att maken inte tänker lägga sig i första taget och det är skönt att ungdomarna har lite sovmorgon i morgon, men det börjar bli dags att försöka få i säng dem. Vill min man vara uppe hela natten med datorerna, så får han, men barnen ska till skolan i morgon.

Jag själv har nu börjat kunna andas efter allt som varit och har suttit och läst en bok i soffan och emellanåt spelat lite Heroes of Might & Magic. I morgon tänkte jag börja gå igenom bloglovin, det är nu uppe i 652 inlägg... ;)

Det börjar också bli dags att gå igenom räkningarna, så att man vet hur det ser ut den här månaden och några viktiga samtal bör ringas. Dessutom är det dags att ta sig till universitetet igen. Ännu vet jag inte hur tentan gick, men jag hoppas verkligen att jag klarade den!

Nu börjar Navy CIS och den ska jag se! =)
God natt på er alla! =)

11 kommentarer:

Daniel sa...

Tentan fixar du. Å bloglovin ger dej säkert MÅNGA trevliga lässtunder! :)
Jag tacka för all fin värme!! Det värmer

Anonym sa...

När det börjar bli så mycket på bloglovin så måste jag erkänna att jag nollställer och går igenom mina favoritbloggar en och en...
Härligt att höra att din man tycks ha installerat sig bra hemma ;-)
God natt...

Anonym sa...

Gott att du har fått hem maken igenn, full av energi. Hoppas natten blev lugn.

Anonym sa...

Go morron! Jag vet inte.. Jag hoppas att jag inte skrev nåt dumt när jag gav dig kaffebrickan på söndagmorron? Kanske har du bara missat den? Jag hoppas på det, annars får du tala om, om jag skrev nåt dumt..

Anonym sa...

det är bra att gubben är full av energi igen
du har ett pris att hämta hos mig

Anonym sa...

Haha det spelet spelar jag med. Jag tror det är beroendeframkallande :)

Anonym sa...

Vad skönt att han är hemma och det verkar vara full fart på han ;) *kram*

Anonym sa...

god morgon i stugan! han är väll så glad å vara hemma igen å att allt gått bra :)

Anonym sa...

Vad mysigt med snö!!!

Anonym sa...

Vad kul att din man är hemma nu. Du har en hel del i bloggvin att gå igenom, jag gick igenom några av mina nu, är bara inne en snabbis. Hoppas du har det bra. God kväll eller jag ska väl säga god natt, ska lägga mig i soffan och kika på tv, kram =)

Anonym sa...

oj, ja de var en del inlägg att gå igenom :) samlas på snabbt om man inte är där o läser stup i kvarten :)
hoppas datorn blir hel :)
kram