lördag, januari 10, 2009

Migränen attackerar!

(Foto av Fru Pusselbit)
När jag började få riktiga frysattacker och rejäl huvudvärk ikväll förstod jag varför jag varit så okoncentrerad och vimsig idag. Migrän igen! Varför får jag det? Jag vet inte... det kan bero på alla dessa väderomslag eller mina hormoner, någon annan förklaring har jag inte. Jag kan ju inte direkt stressa mindre heller, för då får jag sova bort dagarna. ;)

Min man hade riktigt roligt åt mig, för jag sa samma saker om igen under kvällens gång. Det brukar bli så ibland vid migrän, man är helt borta och det är inte speciellt roligt. Vi får se när jag kan somna på grund av allt koffein som det är i migräntabletterna...

Dotter Pusselbit gick och lade sig vid 20.00-tiden och son Pusselbit lade sig alldeles nyss. Herr Pusselbit ska snart flytta på bilen och sedan hänga upp en tvätt...

Nu ska jag passa på att läsa "Sagan om Ringen" och jag önskar er alla en riktigt god natt! =)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Migrän, fy sjutton !!! Jag får också det iblan, väldigt sällan och nästan bara om jag druckit rödvin, det är ju så fruktansvärt så jag kan nästan inte tänka mig nåt värre !! I perioder har det funkat att dricka rödvin men mitt sista migräntillfälle för 2 år sen gör att jag inte törs prova mer.
Så jag lider med dig !!!
Såg i ett inlägg under att du studerar, vad läser du ?

Anonym sa...

du har det inte lätt med din migrän, jag hoppas att det känns bättre idag

Anonym sa...

Usch då.. migrän har jag inte, men jag fryser som attan nu, jag skall sätta salva i ögat och sedan krypa ner i den varma goda sängen *kram*

Anonym sa...

Hej! Jag snavade in här via Händer bland änder:-) Usch då. Jag kan få migrän själv ibland. Men nu var det ett tag sedan jag har haft det. Jag kan ha det upp till en 1/2 dag då. Vad som gäller då är ett mörkt rum och en genomdränkt och en iskall handduk över det onda. Det brukar lindra då.
Hej svejs och trevlig helg:-)

Anonym sa...

Visst ser det härligt ut med all frosten!

Anonym sa...

Tycker verkligen synd om dig som har migrän.Hoppas att du kunde somna skapligt i natt.
Ha en fin lördag!!
Kram.

Anonym sa...

God morgon i stugan! Ja, jisses så förvirrad man är när migränen kommer!! jag har också en tendens att lägga bort saker så jag inte hittar igen dom och jag begriper inte äns varför jag har flyttat på dom??? ack ack... hoppas du mår ok idag och får en fin dag :)

Anonym sa...

usch det är verkligen så jobbigt med migränen. oj så mycket tokigt man har gjort innan för att man känns "tom i bollen" för så känns det timmarna innan.ska mannen oprereras?? hoppas det inte är något allvarligt. Kram till dej!

Lallis - liv och leverne sa...

Men du vad jobbigt med migrän, vännen!
Stor kram från mig.
/Lallis

Anonym sa...

Tur man kan glädja någon, när det är så illa.

Anonym sa...

Hoppas det är bättre med migränet nu. Visst är det jobbigt när någon tycker det är kul när man upprepar sig. Jag kan upprepa mig när jag stressar och jag tappar bort ord då med, en del tycker att det är så kul. Men jag blir bara ledsen och ännu mer stressad av det. Kram =)

Anonym sa...

usch, jobbigt när migränen tar så mkt av orket! hoppas de blir bättre...

sv- ja de gick förvånansvärt bra :) så vem vet, kanske ses vi igen, troligen :)
ja barnen verkar bättre nu efter kräkandet. ja har tagit en del vitpeppar i hoppet om att slippa kräksjukan, hoppas, men de visar sej...