lördag, januari 17, 2009

Kommer inte hem idag...

(Foto av Fru Pusselbit)

Ute är det nu ca 6 minusgrader och solen skiner fortfarande. Sonen ser på en anime på datorn (tecknad japansk film) och dottern är på Uppcon.

Herr Pusselbit ringde alldeles nyss från sjukhuset och berättade att han inte blir utskriven idag. Kalkvärdena är fortfarande för låga. Däremot är han utomordentligt uttråkad och har hunnit med att läsa igenom avdelningens alla tidskrifter, läst ut "Sagan om ringen - konungens återkomst" och en bok av Håkan Nesser som han hittade på avdelningen i går. Han bad mig inte att ta med en bok, utan flera stycken. Så det kommer att bli "Brisingr", "Framåt Mars" och "13 dygn i rymden efter 14 år på jorden" en dagbok från rymden av Christer Fuglesang. Då hoppas jag att han har lite att göra, annars får han väl gå till avdelningen under och börja leta efter något intressant att läsa! ;)

Jag har fört över pengar till dotterns konto så att hon har pengar till mat idag, sonen får äta det han hittar i kylen (antagligen blir det tuben med risgrynsgröt, 500 g) och jag ska snabbt få i mig lite mat innan jag åker iväg med alla önskade böcker till min man.

Jag hoppas att ni har en fortsatt trevlig lördag! =)

15 kommentarer:

Nippertippan sa...

Vad tråkigt att han behöver stanna kvar ytterligare där, men samtidigt är det väl skönt att läkarna har koll på honom, så att allt fungerar som det ska i kroppen innan man blir hemskickat.
Det blir extra tufft för dig att klara hemmet nu själv, men dina stora barn verkar jätte duktiga och kan hjälpa till en del, har jag förstått. Det måste kännas skönt för dig.
Lycka till med allting och ha en skön lördag fast det nu finns en del trista saker i den!
Kramizar:)

Anonym sa...

Vad bra att han är rastlös, då måste han vara på bättringsvägen! :)

Trevlig helg till dig!

Anonym sa...

Oj vilken otroligt vacker blogg du har :)

Anonym sa...

Har du designat denna bloggen själv? Tycker att den var läcker som få bloggar är. De flesta är lika varandra.

Anonym sa...

Hoppas han ser det som en chans till att vila och hinna läsa mycket böcker. Är så trist när man är rastlös och inte kan göra det man vill. Håller tummen att din man får komma hem i morgon =)

Anonym sa...

Vad tråkigt att han inte fick komma hem. Hur länge blir han kvar, har dom nån aning? Antar att det är svårt att säga när det hänger på ett värde som man inte vet när det stiger.

Anonym sa...

Då blir han snart bra!!! Det är bra att han är rastlös hur illa det än låter. Jag har inte hunnit runt överallt i veckan Pussel och jag undrar rakt på sak, hur gick det på tentorna???
Erika

Anonym sa...

Ja, som redan sagts betyder rastlösheten nog att han är på bättringsvägen. Det är ju bra! Försökte ringa igår men kom inte igenom. Provar igen en annan dag...

Kramar, Den Yngsta :)

Anonym sa...

Kan tänka mig att maken tycker att det är trist att ligga kvar ett tag till.Man har ju inte så mycket annat att göra där än just läsa.
Ha det så bra som du kan nu,kram lena.

Anonym sa...

Så tråkigt att han inte fick komma hem. Men det är ju inte bra med felvärden. Har kommit hem från Locklig nu. Ha en fortsatt bra dag. Kram från Sita

Anonym sa...

En liten hälsning från mig till dig. Hoppas allt trots allt är så bra det kan vara.

Tussegumman sa...

Önskar dig en fin helg! Du har en utmärkelse att hämta på min blogg/Kramar Tussegumman

Anonym sa...

En fortsatt trevlig lördag till dig också!

Anonym sa...

Jisses så snabb han är på å läsa :) men jag har hört flera som är supersnabba förståss :) bra att han får vara kvar ändå om inte alla värden är ok

Anonym sa...

tråkigt att han fick stanna längre... :( sällan kul att stanna kvar på sjukan lixom. hoppas värdena stiger snabbt o han kan komma hem till er :) kramen