onsdag, augusti 27, 2008

Spännande saker på gång!

(Foto av Fru Pusselbit)

Snart är det lunch och jag har redan varit och flyttat på bilen, pratat med min trevliga svägerska och tagit en liten promenad. Här sitter jag med mitt Lapsang Souchongte (rökt) och tittar ut på det mulna och fuktiga vädret. Det är ca 14 grader varmt, men när man promenerar ute i det är det väldigt skönt, för det blåser ingenting alls.

Igår hann jag prata med båda mina kära systrar i USA och en kusin till mig. Det är alltid lika roligt att göra det! =) Jag längtar verkligen så mycket efter dem alla!!

Min dotter går omkring och väntar intensivt på den dator hon ska få genom sin skola. Det är ingen dålig dator de får låna heller och det är bra att de har mycket strikta regler för hur de ska användas på bästa sätt. Hon har ännu inte fått sitt slutgiltiga schema, vilket min son fått. Hans schema är bra och det gör att han har tid att göra de inlämningsuppgifter i svenska och engelska han inte hunnit med att göra.

Igår dök det upp en massa viktiga saker som måste göras inom en vecka. Vi fick reda på det via mail vid 19.00-tiden och nu har jag en hel del att göra för att hinna bli färdig i tid. När allt är över, ska jag berätta om det här på bloggen. Om vi har tur, kommer jag att kunna berätta om det redan på onsdagkväll nästa vecka.... Visst är livet väldigt spännande ibland?

13 kommentarer:

Fröken Sparsmart sa...

Men, är det inte lite slöseri att låta dottern ha en sprillans ny dator. Nej, det är nog bättre att låta dig "ta hand om den" i stället! :D

nett sa...

Åhh, nu håller du oss nyfikna. Nu får man vänta tålmodigt i en hel vecka på alla spännande ting. Vad kul att dottern snart får sin dator. Det är toppen att det finns sådana resurser med utbildningar idag =) Ha det gott!

Tanten sa...

Spännande! Vad har ni nu på gång:)
Ha det så fint idag!
Kram

Rospiggen sa...

Oh, vad spännande! Nyfiken är jag *s* Nu verkar strulet ha gett sig och det är jag glad för. Jodå, jättetrevligt att sitta och snacka bort ett par timmar :)

locklig sa...

Det blir oftare och oftare att olika skolor har allehandans dragplåster typ datorer för att eleverna ska tycka att just deras skola är kul att söka till.

Sofie sa...

Inge stress bara, då blir inget som man tänkt sig... Kramis

tuts sa...

ååh, inte illa, ja önskar vi hade fått låna dator från skolan när ja gick där.. jiises.. vi fick fan en penna och en suddigum när ja gick i skolan.. haha

Nippertippan sa...

Oj, vad kan det vara för hemligt? Spännande!
Skönt att kunna låna en dator hem. Du har tur som har trevliga systrar du kan ringa till. Låter riktigt mysigt!
Ha en trevlig kväll :)

Susanne sa...

Underbart härliga foton du har i bloggen! Ha det gott

Veiken sa...

Man får bara inte hålla på och hålla oss på haster så där!! MEN jag hoppas verkligen att det är nåt som är jättebra för dig!!
Kramen!! Håller tummarna!

starling sa...

Hoppas det blir så spännande som det låter.
Barnens schema här är inte heller klart, konstigt tycker jag.
Vad skönt att ha en trevlig svägerska, det har inte jag. Pratar aldrig med henne och det är ingen förlust=)

Frogprincess sa...

Nu är jag nyfiken...
:-)

eva-marie sa...

Nu blir jag nyfiken på vad det är du ska berätta för oss! KRAM