fredag, augusti 29, 2008

Regnigt och struligt...

(Foto av Fru Pusselbit)

Vid 14.00-tiden ska jag träffa min affärsbekant, men jag får ta mig dit till fots för min man tog bilen imorse. Tur att den affärsbekanta inte bor så långt härifrån, det är bara en härlig timmas promenad dit!

Det har strulat ihop sig rejält med allt, men vi jobbar på och gör så gott vi kan med den lilla tid vi har på oss. Antagligen kan jag nog tyvärr inte nästa vecka berätta om allt som händer, utan det blir först om någon/några veckor då vi mera säkert vet. Jag var för tidsoptimistisk!

Ute är det mulet, regnigt och 11 grader varmt. Tur att jag har varma kläder att ta på mig och ett stort paraply. På hemvägen ska jag göra några mindre matinköp, så att jag kan föda min ständigt hungrige son.

Nästa vecka på onsdag kommer mina föräldrar hit med deras papegoja "Abbe" och det ser jag fram emot. När de åker vidare mot älgjakten, ska "Abbe" stanna kvar hos oss i några veckor och jag har redan sett ut hans plats. Tyvärr är det där jag sitter med dennna bärbara dator, men han måste ju få känna sig säker... Som ni kan läsa i ett tidigare inlägg, är ju "Abbe" min stora flirt!! =)

Samma onsdag, ska jag och dottern bege oss till Hörcentralen klockan 14.00 och träffa en kurator. Det är så skönt att då och då träffa henne och prata om allt som händer i våra liv och då speciellt dotterns liv och hur man också kan lösa olika situationer som dyker upp i skolan, hemmet och så vidare.

Nu önskar jag er alla en underbar och härlig fredag!!

9 kommentarer:

Rospiggen sa...

Du ska alltså rå om den här godingen nu? Vad mysigt! Och jag får hålla mig till tåls innan du berättar? Vet du hur nyfiken jag är? Vet du hur otålig jag är? :P
Förresten, min kusin hade en sån där beostare för några år sen och den lärde sig härma ringsignalen *s*

kalikå sa...

Hur gick mötet??

Markattan sa...

Jaha, du håller oss på streckbänken ytterligare =)))) Stressa inte fram något, det brukar aldrig bli bra. Saker får ta den tid det tar!!Vissa saker kan man ändå inte påverka tidsmässigt.... Ha det gott!!

Tanten sa...

Abbe är verkligen en fin Papegoja!
Jag älskar fåglar och speciellt papegojor:)
Ha en riktigt mysig Fredag.
Kram

Nippertippan sa...

Mysigt med en papegoja på besök :)

Vad bra att din dotter får hjälp. Jag vet att här i Sverige är det ingen större problem att ha hörselskada. Jag har i alla fall fått alltid all behövlig hjäl och hjälpmedel. Har inget att klaga på den biten, tvärtom.

en gång till: Ha en härlig kväll :)

diana sa...

Jag är väldigt nyfiken. Bara så du vet ;) Ha en trevlig kväll.

tuta sa...

hoppas du o flirten får de mysigt =D hihii!

Lillian sa...

Hej pusselbiten
Jag undrar om ABBE kanske kan lära sig att säga blogg?Kram

nett sa...

Bra att ni jobbar på, envisheten kan man klara sig långt på =)