söndag, augusti 31, 2008

Hittade glasögon! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
När min man hängde upp tvätten i natt, var han mycket försiktig. Tänk, om mina glasögon var i tvätten? Det var de inte. Jag hade lagt dem bland alla handdukar i handduksskåpet och det så högt, att jag inte kunde se dem när jag letade efter dem... Vad skönt att de nu är hittade, för jag behöver alltid ha dem på mig, annars får jag en sådan huvudvärk, men jag tar av mig dem när jag badar eller sover.

Jag har varit inne och puttat till dottern lite grand, det börjar bli dags att komma upp. Ute är det mulet, men regnet har ännu inte fallit och det är ca 14 grader varmt. Sonen kom på benen vid 09.00-tiden, men har inte sovit bra. Min man sitter och äter sen frukost i köket och tittar i den trevliga Clas Ohlson-katalogen samtidigt. Här sitter jag med en mugg grönt te med kanel och anis! =)

I dag har vi en hel del pappersarbete att göra. Det känns som om det aldrig tar slut, men det gör det faktiskt. Det som aldrig tar slut är disken, städningen, tvätten osv. Det måste också göras... tänkte sätta resten av familjen på det, medan jag tar pappersarbetet! ;)

Ha en så trevligt underbar söndag!!

17 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig en sj
kön forts. på söndagen.

Anonym sa...

Tur att glasögonen hittades! :D

Anonym sa...

Ja, Mira och de andra fick verkligen många tips. Tänk så rika de kommer att bli nu!

Anonym sa...

Hej!
jag har tänkt på dig i natt när jag legat och vridit mig... hur har det fungerat med Deep Sleep (aha, det var den jag behövde)? Här är det smått tumultartat med tjejerna och jag får kanske göra som du och ta en timeout från jobbet och stötta... Från det ena till det andra så funderar vi på en Danmarksresa. Har du tips och idéer?
Stora kramen
Erika

Anonym sa...

Låter som en soft dag =). De där ollongubbarna blev ganska fräna faktiskt *ler*
Efter kräftskivan igår är jag ganska seeeeg idag, inte många knop här inte *uff*

Anonym sa...

Vackra foton du tar!!!
Se det som en investering i familjens hälsa... ;) Komma iväg och bara ha det bra tillsammans. Inga måsten utan bara ha det trevligt så skönt!!!
Erika

Anonym sa...

Vad skönt dom kom fram till slut :) Här hos oss är det mycke varmare nu ute i solen än tidigare idag. skönt...

Anonym sa...

Tack! Det känns inte lika illa i ögat nu, som när jag vaknade och några timmar framåt. Trodde att det skulle börja blöda så sved det i ögat. Det är lite svullet och ömt, men det kanse är bättre tills i morgon.

Anonym sa...

Det är lite simmigt i ögat emellanåt, så jag ser lite suddigt.

Anonym sa...

Hoppas att du har haft en bra dag!
Jag lägger glasögonen på alla möjliga märkliga ställen och sedan går jag omkring och letar mest hela dagarna;)
Skönt att du hittade dina i handduksskåpet;)
Kram

Anonym sa...

Ja, diskbänk och kök är ett evighetsgöra, smart drag att sätta familjen på det=)) Pappersjobbet är i-o-för-sig kanske inte så himla kul, men för varje papper som är gjort, så blir ju den högen mindre. Lycka till.

Nippertippan sa...

Oj, tur att de inte var med i maskinen! Jag har också glasögon, så jag vet hur det är ;) Jag har till o med förut tappat bort hörapparat...och det är illa...
Ha en trevlig kväll :)

Anonym sa...

Väldigt fin bild!!

Anonym sa...

Vad gott att du har glasögonen igen.. Jag skulle inte klara mig utan mina läsglasögon. Må så gott och slit inte ut dig i pappershögen!

Anonym sa...

Vilken tur att det inte blev tvättade då :P
Han är allt go den där kissen, igår fick han räkor att äta, direkt på bordet *s*

Anonym sa...

Rätt tänkt! Delegera mera, familjen blir väl glad då??:)
Vad bra att dina glasögon kom fram!!

Anonym sa...

ååh, tur do inte var i tvätten. jobbigt läge annars! tur dom hittades.