tisdag, augusti 26, 2008

Mulen tisdag

Ute är det mulet och ingen sol i sikte. Det är 16 grader varmt och fuktigt. Tvätten jag hängde upp på torkställningen igår, kommer inte att torka idag, så det är ingen idé att tvätta en ny tvätt.

Min mamma ringde alldeles nyss och det var så länge sedan vi pratades vid. De ska nästa vecka åka upp till Västerbotten på älgjakt och tar vägen förbi vår stad. Eventuellt kommer vi att få ha en söt och trevlig amazonpapegoja som inneboende i ca 1 månad. Abbe kommer nog att trivas bättre här, än där uppe...

Jag har insett att det är ett läkarbesök, tandläkarbesök eller ett besök hos hörcentralen någon gång/vecka i september och oktober. Min dotter ska till en specialisttandläkare som ska kolla hennes bett, antagligen behöver hon en tandställning och dra ut några tänder. Nu springer hon omkring med "vampyrtänder" och det kanske inte alltid är så kul. ;)

Många har frågat om jag inte är bjuden på min mans firmafest. Det verkar inte så, men jag har aldrig förr blivit det på hans andra arbeten heller och han har inte heller blivit bjuden på de fester mina jobb haft, så jag blir inte så upprörd över det!

Nu ska jag gå och flytta på bilen och önskar er samtidigt en trevlig tisdagseftermiddag!! =)

11 kommentarer:

kalikå sa...

Oj det var mkt.... ja jag undrade med om inte du skulle med mannen på festen...

Tanten sa...

Det är lika trist väder här. Tvätten tar dagar på sig för att torka...

Önskar dig en härlig dag!
Kram

Nippertippan sa...

Jobbigt när man behöver flytta bilen hela tiden. Vi har lite samma problem. En del har parkeringsplats eller garage fast de inte ens har någon bil. Vi måste ha två bilar och har en garage, och då får vi också flytta den andra bilen här runt om kring. Har väntat nu ett par månader för parkeringsplats. Trist.
Ha en skön eftermiddag :)

Mim sa...

Ja då är det ju bra förstås. Själv har jag nog inte så mycket nytta av det men det kan väl vara en kul grej.

En papegoja minsann, kul! :-D

Sofie sa...

Äsch, varför bli upprörd över det? Kan ju vara hur mysigt som helst att sitta hemma en kväll å bara vara=)
Tack för klocka ord i min blogg=) Du e bra!
Kramis

tuta sa...

ja, det kan ju vara skönt o slippa vampyrbettet.. =)
ja har en sväng till tandläkaren framför mej ja med.. kolla att tänderna sitter på plats lixom.. =p

*tingeling* sa...

Det beror ju så vart man jobbar om äkta hälfen får haka på till firmafesterna... är inte firman stor sitter det ofta i pengar mm. Så det är ju inte så konstigt många gånger :) Här har det varit grått hela dagen, inget regn som tur är :)

Markattan sa...

Ni kan ha en egen lite fest du och mannen =)))

Lussan sa...

Följ markattans tips du: en egen liten fest. :-)
Och klappa gojan från mig!

Veiken sa...

Ja, jakten börjar nu snart. Här nere tror jag att det är vecka 40. Min svärson ser inte det här hoppas jag. Han är jägare och kan inte förstå en svärmor som inte vet vilken vecka:)

starling sa...

Haha, jag undrade också om du var bjuden eftersom chefens fru kanske skulle vara med. Jag blev heller inte bjuden till Mannens firmafest på hans förra jobb. Han var den enda anställda och dom gjorde aldrig något ihop. Det var en riktigt snål chef. Jag tror han bara hade en enda fest och då bjöd han in några andra. =)