fredag, augusti 29, 2008

Fredagskväll

(Foto av Fru Pusselbit)

Affärsträffen gick mycket snabbt och bra och vi blev båda nöjda! På vägen hem öste regnet ned, men jag hade ju paraplax med mig!

Nu är det uppehåll ute och solen har till och med tittat fram. Det hade den ju kunnat göra när jag tog min promenad istället... Nu har min son tillräckligt med inköpt mat för att klara sig till imorgon.

Dottern har ännu ej kommit hem, men sonen sitter och skrattar framför sin dator. Undrar vad han sysslar med? Min man är hemma och pratar just nu med min kära svägerska!!

När min man ska till firmafesten, får jag följa med. Chefens fru sa att hela familjen var inbjuden, men vi misstänker att tonåringarna hellre är hemma. Det ska bli väldigt roligt, för vi har aldrig förr gått på en firmafest tillsammans! =)

Ha nu en sådan trevlig och underbar fredagskväll!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ha det så trevligt på firma festen!

Anonym sa...

Vad kul.....med firmafetsen menade jag. Klart om frun där ska med så ska du också med=))) Sonen kanske bloggar och ler mot trevliga kommentarer...precis som jag brukar göra när jag läser mina. Det är sååå kul!! Ha en riktigt bra fredagskväll, min blir nog också trevlig trots allt...jag är ju ledig=)))

Anonym sa...

Vad kul att du får hänga med på firmafesten, förr var det vanligare att respektive var med, sällan man hör det nu för tiden. Antar att företagen drar in på alla kostnader som bara går. Ha en trevlig kväll!

Nippertippan sa...

Härliga blommor!!! Skoj att ni ska tillsammans på festen!!!
Ha en härlig fredagskväll :)

Anonym sa...

Vad kul att gå tillsammans. Det har jag och maken också gjort en gång ;) Nej, ungarna skulle nog inte uppskatta det.

Anonym sa...

vad mysigt, hoppas festen blir lyckad. och låter härligt att mötet kändes bra. ha en kanon fredan nu! =)

Anonym sa...

Vad roligt att du fick gå med. Hoppas det var trevligt!!

Anonym sa...

God morgon i stugan! Vad roligt att ni får gå tillsammans för en gång skull... hoppas ni nu får ´jätte trevligt :) Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Kul!

Anonym sa...

Roligt att du får hänga med på firmafesten! Det blir väl trevligt att gå ut med mannen på tu man hand! KRAM