fredag, juni 27, 2008

Trevlig fredag!

Nu har vi hunnit med att handla billigt shampoo, balsam och duschcreme och lite andra varor på Överskottbolaget, storhandlat på Willys och hämtat 2 stora datorskärmar ute på landet. Vi köpte dem via blocket i dag. Den ena datorskärmen har blivit så dålig och flimrig, så det har varit riktigt svårt ibland att se vad som står när man läser tidningar bla.

Vi har bestämt oss för att ta med köttfärspiroger och sallad på knytkalaset på söndagseftermiddagen. Dottern kommer att göra pirogerna och jag salladen. Till det ska vi ha läsk. Medan maken roar sig med kompisar några timmar på Gröna Lund och vi övriga familjemedlemmar antagligen kommer att vandra runt på Skansen, kommer maten att få vara i vår frysväska i bilens baklucka. Jag tror att det där blir riktigt bra. Nu får vi bara hoppas på härligt, soligt sommarväder också!

Nu ska jag gå ut i köket och hjälpa min man att packa upp varorna och ordna med kvällsmat och naturligtvis dricka lite te Sedan ska vi bara njuta av att det äntligen är fredag!!

(från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: