tisdag, juni 10, 2008

En mulen tisdag

Enligt utetermometern är det ca 20 grader varmt, men det måste kännas mer kyligt då solen gömmer sig bakom molnen och vinden ligger på starkt. Då och då kan man faktiskt se skymten av solen, men bara några sekunder i taget. Regnet har ännu inte fallit och fåglarna kvittrar.

Sonen har ätit sin müslifrukost och jag har druckit mitt whiskey-och chokladte, samt ätit smörgås. Dottern blev nyss väckt och jag har satt på varmvatten åt henne. (Det brukar vara lättare att få upp henne på det viset). Jag har hunnit läsa alla tidningar på nätet och ska snart surfa runt lite bland bloggarna. De ringde också just från tandläkaren och bokade om min tid till den 8:e juli. Min trevlige tandläkare är sjuk idag. På sätt och vis är det underbart. Det brukar inte vara så kul att gå dit...

Ännu en tvätt tvättas och en disk diskas. Det tar aldrig slut...

Snart ska jag köra min son ifrån datorn. Denna dag är den sista dagen då han kan läsa på inför biologiprovet i morgon. Tänkte sätta dottern på att torka av några golv, det kan behövas. Jag själv håller på att drunkna i olika pappersjobb. Måste försöka ta mig upp till ytan, genom att göra en hel del av det.


(från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: