tisdag, september 02, 2008

Godmorgon!

(Foto av Fru Pusselbit)
Här sitter jag med grönt te och vilda körsbär och försöker snabbt vakna till regnets smatter mot fönstret och synen av tända ljus. Det är inte så lätt, men det måste gå! När jag är tillräckligt vaken, ska jag försöka sminka mig vacker... det är dumt att försöka göra det innan jag är riktigt vaken! ;)

Har precis väckt tonåringarna, dottern nickade och sade att hon snart kommer upp, men sonen stönade och drog täcket över huvudet. Min man trycker fortfarande på znoozern och värmer sig med en kupévärmare. Det är beräknat att vi ska iväg vid 06.30-tiden för att vara där i tid.

Alla våra viktiga papper ligger i olika mappar, som gör dem lätta att hitta. Hoppas nu att det är bra med allting! Jag är inte lika nervös längre, men tillräckligt för att schabbla bort en hel del. Tänk om jag när jag träffar dessa viktiga personer helt plötsligt glömt bort vad jag heter? En gång glömde jag bort min viktiga kod till bankautomaten (samma kod jag haft i 20 år) och bankautomaten tuggade upp kortet... Ibland är det svårt att förstå hur man kan få en sådan blackout!!

Hur det nu än är och blir, jag önskar er alla en riktigt trevlig tisdag!! =)

11 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon vännen! En ny dag väntar. Nu till jobbet KRAM

Anonym sa...

Ett stort LYCKA TILL idag önskar jag dej och din familj med det där "hemliga" ni ska företa er idag *ler nyfiket*

Erika och Patrik sa...

Önskar all lycka idag till ert hemliga projekt. Håller tummarna!
/ Erika

Anonym sa...

Här var jag uppe tidigt med, det känns skönt att komma igång tycker jag, vi har än så länge sluppit regnet i allafall :) Ha en bra dag!

Anonym sa...

Hoppas verkligen du håller huvudet kallt. Sådana där totalblackauter händer mig då-å-då. främst vid stress. Det är så himla jobbigt, men efteråt ganska kul, när det inte har varit i allvarliga situationer villsäga.Önskar dig/er verkligen lycka till idag.

Anonym sa...

Men nu blev jag nyfiken! Vad är det ni håller på med? Läste flera inlägg för att kolla men så kom jag till det där du skriver att vi får veta sen... *irriterande* Kan du inte berätta bara för mig? *ler pepsodentsmilet och flirtar* :)

Anonym sa...

hoppas mötet med de viktiga personerna gick bra!
Sitter på skolan med den första kursen på terminen...det ser ut som om den kommer att gå bra...

Kramar!
/Becks

Anonym sa...

Det är ju inte bara EN kod man ska hålla i minnet med alla kort man har i plånboken!!!
Hoppas att allt gick bra på mötet.

Anonym sa...

Det är ju inte bara EN kod man ska hålla i minnet med alla kort man har i plånboken!!!
Hoppas att allt gick bra på mötet.

Anonym sa...

Ha, en sån blackout är jättelätt att få. Jag har egentligen ett stensäkert sifferminne, men ibland...*kallas hjärnsläpp*

Anonym sa...

Goder afton i stugan! Hoppas allt gick bra på mötet. Här har min syster varit och hälsat på, så vi har varit ute med hundarna och varit på loppis och letat kantareller, men vi hittade inte några :)