lördag, september 27, 2008

Buenas Noches, Guten Nacht, Good Night,

(Foto av Fru Pusselbit)
Just nu har våra grannar ovanför oss en högljudd och trevlig fest med musik som hörs ända ned till oss. Jag och dottern har inga problem, vi är nattmänniskor och min man somnade i soffan så jag tror inte att han har några problem heller... Jag väckte och skickade isäng honom nyss och sade till honom att jag och dottern går och flyttar på bilen vid 00.00-tiden. Han blev väldigt glad över det!

På Kunskapskanalen ser jag på "Kustspaning", som denna gång handlar om "från Berwick till Aberdeen". Det är en helt underbar natur där och jag skulle verkligen inte ha något emot att åka dit på semester!! =) Har alltid tyckt att Skottland är så vackert, men dialekten de har är inte lika härlig! ;)

Hela denna dag har jag haft stearinljusen tända och det har varit så avslappnande. Det bästa av allt är att jag har nya ljus att sätta dit så fort dessa har brunnit ned!

Musik
  • lat: musica
  • eng: music
  • ty: Musik
  • fra: musique
  • spa: música
  • it: musica
  • fi: musiikki

10 kommentarer:

Anonym sa...

Natti natt sov så gott, jag har suttit och tittat på mel gibson, mumma fniss :)

Anonym sa...

Jag sitter och tittar på tv mellan varven,sonen håller mig vaken! är nå spel han ylar till,fart värre.Måste försöka komma i säng iallafall.Hoppas att du oxå får ljudlöst snart från grannarna hehe:)Sovgott!kram lena.

Anonym sa...

God morgon i stugan! Jisses så det blåser här idag! tror dom flesta löven lär fara från träden för baske mig, hi hi... men solen har kommit fram så det är nog bara binda fast hatten så går det nog bra, fniss Ha en bra dag :)

Anonym sa...

då hade du en fin dag

Anonym sa...

Go morron! Vad mysigt ni hade det då! :) Jag gillar också Skottland och Irland. Dialekten är härlig men lite svår att hänga med i om dom pratar fort, då är jag borta direkt :) Fru Fågelholk här, ungefär, haha! Ljus ja, det måste jag inhandla, har bara värmeljus kvar, är helt utan långisar!
Svar: Det fungerar fortfarande inte hos mig med bloggkollen så jag använder mailen och favoriter, lite jobbigt men betydligt bättre än att sitta och vara irriterad :)

Nippertippan sa...

Huomenta! (gomorron)
Det är bra om man inte störs av ljudet. Jag plockar bort hörapparaterna och då får hela huset rasa runt om kring mig, jag sover! Barna är vana av att vi skramlar sent på kvällen, så de bryr sig inte heller om grannarnas fester.
Härlig bild på ljus!!! Jag kanske ska också göra en sådan arrangemang. Ser jättemysigt ut!
Ha en härlig söndag. Här är det i alla fall molnfritt, sol och läckra färger!!!

Anonym sa...

Ja, man kan inte annat än tycka att det är fint med ljus! Våra grannar tror nog att vi har seans varje kväll. Vi använder massor av ljus att värma upp vårt uterum med och det funkar!! 23 grader, helt perfekt!! Kram

Anonym sa...

Skottland och Irland står på min vill-åka-till lista.

Anonym sa...

Jaa, Skottland verkar oerhört vackert! Det är ett av mina drömresemål...
Han kanske gillar de här sorterna? Det lät så himla gott... =)
Erika

Anonym sa...

Varför måste ni flytta på bilen???