torsdag, april 17, 2008

Snart på språng igen

Som sagt var, jag har hunnit vara på universitetet och komma hem igen. Just nu har jag mellanlandat vid datorn och dricker te. (Grönt med körsbär). Innan jag ska möta min dotter på banken (där jag ska ordna upp några jobbiga affärer...), ska jag också sätta på en diskmaskin och en tvätt. Vi ska också handla lite. Får passa på när vi är fler för då kan vi bära hem mera. (Ska snart gå igenom inköpslistan)

När jag kommer hem igen, ska jag hjälpa min son med att läsa på till provet imorgon. Imorgon vill också min lärare i översättning ha 3 stycken översatta A4-sidor av mig. (Från svenska till tyska). Jag får väl sitta uppe inatt med dem... som tur är har jag faktiskt till och med 15.00 imorgon på mig Vad vi ska äta idag vet jag inte än. Vi får se vad det blir för roligt. Kanske havregrynsgröt. Det går snabbt, alla tycker om det, det är billigt och det var längesedan vi åt det...

På torsdagskvällar brukar jag gå till en bönegrupp. Dels för att få komma hemifrån och träffa folk, dels för att jag är kristen och känner att jag behöver det andligt sett. Tyvärr är det inställt just ikväll, samtidigt så är det också skönt nu när vi har så mycket att göra till imorgon.

Helvetet är en plats där engelsmännen lagar maten, italienarna dirigerar trafiken och tyskarna står för underhållningen. (Robert Lembke)

(hämtat från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: