lördag, april 19, 2008

Migrän och en trilskande bil

Vaknade vid 05.00-tiden imorse med migrän. Gick upp och tog tabletter mot det och sov sedan till 06.30. Kommer antagligen snart att sova igen, är trött, men samtidigt så rastlös... skönt att migränen inte är så tuff den här gången som den var förra gången.

Min man kom hem vid 21.00-tiden igår och var jätte-trött. Det visade sig att igår hade en kamaxel på bilen gått sönder. Det kommer att kosta ca 2000 SEK att skaffa en ny och min man kommer att ordna med det idag och sedan ligga under bilen igen. Innan jag gick och lade mig igår såg jag att han varit ute på olika websidor för att kolla på bildelar och bilar. Jag tror att han drömmer om en ny bil som är hel och som han inte behöver laga hela tiden... det kommer inte att bli bio och middag ute för vår familj idag.

Det är mulet och kallt ute, +1c. Man väntar bara på regnet... hoppas på grund av min man att det blir uppehåll.

Idag måste jag och barnen röja ordentligt, fast det viktigaste är att få undan all disk och lite tvätt. Jag får väl göra en inköpslista och skicka iväg barnen att införskaffa det nödvändigaste för den närmaste framtiden, jag tänker inte sätta min fot utanför dörren. Jag känner mig så fruktansvärt introvert och asocial när jag har migrän.

Har nu på morgonen skummat igenom en massa nättidningar och blev glad över den här artikeln i aftonbladet, man kan faktiskt vinna en hel del pengar med en mycket liten summa i insats;

Spelade för en krona - vann en halv miljon

(hämtat från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: