onsdag, april 09, 2008

Migrän

Samtidigt som snön började falla utanför fönstret på kvällen, kom "frysattacken". Man fryser otroligt mycket och hur mycket kläder eller täcken man än tar på sig, hjälper inget mot kylan. Då vet jag att det blir migrän inom en halvtimma och därför måste jag ta mina tabletter så fort som möjligt. Det är så jobbigt när det kommer på kvällen, eftersom det är så mycket koffein i tabletterna. Det tar några timmar innan man kan sova då, men då är man också helt slut Jag borde ha misstänkt det här, när jag inte kände för att gå hemifrån idag. Det är som om man anar i förväg att något är på gång. Jag brukar också bli lite mer klumpig och okoncentrerad... brände mig lite på hö hand när jag skulle ta ut brödet från ugnen förut.

Tur att "CSI Miami" går sent på kvällarna och att det är ett av mina favoritprogram. Jag var alldeles för okoncentrerad för att hålla på med tyskan överhuvud taget.

Min dotter visade mig förut ikväll vem hon funderar på att cosplaya som på nästa konvent. Vi får se hur det går med det. Då måste hon ha på sig en rätt så kort kjol på sig och det är mycket sällan man ser henne i en kjol eller klänning, eftersom hon verkligen hatar det. Fast utsikten över att få cosplaya gör nog att hon trots motviljan mot kjolar och klänningar kan ta på sig det.

Nu efter ca fyra timmar, känner jag att tabletterna börjar verka fullt ut, vilket innebär att jag börjar känna mig trött och mindre illamående och inte har lika mycket huvudvärk och inte är lika ljudkänslig längre. Nu ska jag gå och lägga mig. Mina familjemedlemmar får sköta sig själva imorgon, jag ska ta det mycket lugnt!

(Hämtat från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: