onsdag, april 23, 2008

Inte utan min mascara

En intressant skönhetsundersökning bland kvinnor i Sverige;

Inte utan min mascara
74 procent av Sveriges kvinnor är intresserade av skönhet. Det visar tidningen Allers kvinnopanel där 3.490 kvinnor svarat på frågor kring skönhet. När det gäller skönhetsprodukter så är kvinnorna väldigt priskänsliga. 88 procent av dem anser att priset är en viktig faktor i valet av produkt. Det är bara kvalitet som fler tycker är viktigt, 95 procent tycker det är viktigt. Åhléns och Kicks är de två butiker som kvinnorna främst handlar i när det gäller hudvård.
Och när kvinnorna skulle välja vilka tre produkter de inte kunde vara utan så var det mascara (69 procent), läppstift (25 procent) och foundation (22 procent). (FL-Net)

Tja, jag som är en riktig blekfis, bör använda foundation och gärna rouge därtill. Annars frågar alla om jag mår bra, jag är så blek, är jag sjuk? Trots att jag ofta sminkar mig, ser det tydligen naturligt ut. Ingen tror att jag är sminkad och mina familjemedlemmar ser bara att jag är sminkad om jag sätter på rejält med eyeliner. Det gör jag inte så ofta... I alla fall känner jag mig piggare, fräschare och mer attraktiv om jag sminkar mig. Speciellt på vintern. På sommaren behövs inte sminket lika mycket, eftersom man varit i solen och fått lite färg. Nej, jag brukar inte ligga och pressa mig i solen. Är för rastlös för det, men jag är ute mycket och då kan man ju inte undgå att bli lite solbränd.

(från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: