torsdag, april 24, 2008

Sista litteraturlektionen

På vägen till universitetet såg jag en stackars student som släpade sig sömndrucket fram. Ena byxbenet var inte helt neddraget (bara något nedanför knät) och nu vet alla vilka sorts strumpor han har på sig idag, även om det andra byxbenet var helt neddraget. Hans hår stod på ända och han kisade lite grand. Då insåg jag hur pigg och alert jag var jämfört med honom

C-tyskans sista litteraturlektion gick över förväntan bra. Vi fyllde också i utvärderingspapper om hur vi tycker att läraren, lektionerna och böckerna har varit. Den lärare vi har haft är en äldre professor inom litteratur och mycket kunnig. Dessutom är han pedagogisk och har humor, så jag tycker att jag har lärt mig mycket och att han är en bra lärare. Det skrev jag också.

Efter det påbörjade jag vägen hem. När man går hem tar det ca 1 timma, men man måste ju röra på sig. Oftare än vad jag gör nu. Tittade in lite på Indiska. Gillar skarpt deras saker. Sedan köpte jag en blåbärsbulle (hann inte äta frukost innan universitetet, så jag var superhungrig) och åt den under resten av vägen. Har nu hunnit äta lite mer riktig mat och druckit Lapsang Souchongte.

Min dotter ringde nyss och hon kommer hem direkt från skolan. "Guitar Hero II" drar tydligen en hel del. Nu börjar det kännas rejält att jag sov så lite inatt och funderar på att slumra lite ute i solen. Vid 18.00 ska jag träffa mina kompisar i bönegruppen och då vill jag inte vara alltför sömnig...gäsp!

(från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: