söndag, februari 08, 2009

Melodifestival och Rosa Pantern

(Foto av Fru Pusselbit)

Japp, då har man sett på melodifestivalen 1 och jag tycker att min bloggvän Eva-Marie i bloggen Livet mellan två evigheter har sammanfattat det hela ungefär som jag skulle ha gjort! ;)

Vill bara tillägga att jag höll på Emilia, dels för att jag tycker att hon är en bra sångerska, dels för att hon läste på Stockholms universitet samtidigt som jag läste kinesiska där. Våra vägar möttes aldrig och vi såg aldrig varandra, men bara tanken på att vi var där samtidigt var intressant! ;)

Efter det tittade vi på "Rosa Pantern" på kanal 4 med bland annat Steve Martin, Kevin Kline, Beyoncé Knowles och Jean Reno i rollerna. Mina barn har aldrig sett den gamla versionen av Rosa Pantern, så de hade inget att jämföra med, men de hade väldigt roligt under filmens gång. Nu var det länge sedan jag såg de gamla filmerna också... så det är svårt att säga vad jag tycker. Den nya var helt okej, men den är inte riktigt som den gamla versionen ändå... ;)

Sedan måste jag viska så att inga barn hör: *jag hittade en chokladkaka längst upp i ena porslinsskåpet och jag har redan hunnit äta upp hälften...*. Antagligen köpte jag den för över ett halvår sedan och glömde bort den, men det gör ingenting.

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig och önskar er alla en riktigt god natt! =)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar bara dina foton!!!!!!!!!!!!!!! Vad är det för en kotte?

Anonym sa...

Jaha, jag tyckte mycket om "tick tock" låten och så discodängan av dom alltid så dansanta Alcazar...

Fast det lät som en annan känd låt mellan varven, just vid trumdunket!

Hoppas ni får en skön söndag...

Anonym sa...

God Morgon! Fin kottebild!
Du är säker att du inte är släkt med ekorrar? Med tanke på chokladkakan och kottebilden! Hmmm...undrar. Kram

Anonym sa...

Hittar man en chokladkaka i skåpet som legat så länge så är det ju nästan en välgärning att äta upp den. =)

Anonym sa...

Jag såg aldrig festivalen, jag är inte så road av det. Men jag hörde Alcazars låt från köksteven och den var riktigt bra! :)

Choklad?

*gräver ur skafferiet*

Anonym sa...

Haha, den där chokladen var nog kvällens höjdpunkt ;) Jag tittade aldrig på melodifestivalen men däremot på en underbar film istället.. Ha en fin Söndag *kram*

Anonym sa...

Gillar inte uppdelningen av tävlingen,var bättre förr.Även låtarna var bättre förr.Var kanske allt bättre förr haha :)Gillar däremot dina bilder,nice :)Dessutom choklaaaa.Ha en fin söndag,kram kram :)

Anonym sa...

Jag tyckte att melodifestivalen var så där. Kanske det blir bättre. Underbar bild. kram

Vonne sa...

Hittade in på din blogg genom surfande. Jättefin tycker jag den är, SNYGG helt enkelt. Lägger in den bland mina favoriter! Rätt låtar gick vidare i melodifestivalen tycker jag. Tick Tock var i och för sig rätt bra men håller inte i längden tror jag.
Ha det bra och hoppas du hittar in hos mig också.

Anonym sa...

Tycker också att den nya Rosa Pantern är bra. Har sett några av de gamla, och... Nja, en del av dem har varit lite för mossiga.Men roliga ändå.