lördag, februari 07, 2009

En mulen lördag och kaffe

(Foto av Fru Pusselbit)

Ute är det mulet som vanligt och ca 1 minusgrad. Maken håller på att katalogisera sina datordelar och försiktigt packa ned dem i bananlådor...
När jag satte på vattenkokaren i köket, blev han störd av ljudet. Han trodde först att det var en av våra datorer som satts på och tyckte inte att den lät särskilt bra! ;)

Dottern har äntligen kommit upp ur sängen... det kan ju bero på att jag varit inne hos henne och sagt att om hon kommer upp nu så finns det redan varmt vatten i vattenkokaren. Jag måste erkänna att jag norpade lite av det varma vattnet till mitt äppel- och kanelte! ;)

Om du gillar kaffe, kan du gå in på metrobloggen Gratis, gratis och gå in på en länk där du kan skriva ut en kupong som ger dig en kopp gratis kaffe på valfritt Barista Fair Trade Coffee-ställe t.o.m. den 8 februari. Du har idag och i morgon på dig! ;)
Tänkte skicka iväg några i familjen att panta flaskor på närmaste köpcentrum och där har de ett Barista Fair Trade Coffe-ställe och då kan de ju också samtidigt ta en liten paus med kaffe innan de beger sig hemåt igen! =)

Snart ska jag börja se över tvätten och växterna. Disken får någon annan familjemedlem ta hand om...

Jag önskar er alla en underbart härlig och trevlig lördag! =)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Aj då, vet inte om det finns ett sånt där Barista- ställe här i närheten... *grämer sig*

Anonym sa...

Har aldrig hört talas om sånt kaffeställe, finns inte så många affärer här omkring :)

Anonym sa...

Önskar dig en underbar lördag med :-)

Anonym sa...

En trevlig lördag önskar jag dig också. Tack för tipset om gratiskaffet, men jag kommer att sita här framför datorn idag också. Kaffet får jag fixa själv.

Bloggullet sa...

Fina bilder du har på bloggen, jag hade också planerat att sätta in foto på hur årstiden ändras, dock gäller det att få tummarna loss.
Ha en skön kväll.
Kramar

Anonym sa...

Här är det fortfarande jättekallt, snöigt och blåsigt och jag är jätteless och jag undrar om du har lite kaffe kvar åt mig? Kanske jag hinner en kopp med dig innan jag ska ut? :)

Anonym sa...

"En mulen lördag och kaffe"... på nåt sätt så lät det så otroligt mysigt!!

Anonym sa...

Hej vännen

Jaaaa hoppas hon kommer in till oss igen på blogger och metrobloggen!!

Önskar dig en toppen lördag vännen

KRAM WME

Lallis - liv och leverne sa...

Hoppas att hela din dag blev fin.
kram Lallis