måndag, februari 16, 2009

Förkylt och sportlov!

(Foto av Fru Pusselbit)

Ute är solen bakom alla moln och det är ca 4,5 minusgrader och lite blåsigt. Här inne sitter sonen framför datorn, han var uppe tidigt i morse och åt frukost. Dottern ligger fortfarande och sover och maken är på jobbet. Han tog med sig lite av mitt nybakade bröd som mat...

I natt var jag uppe till ca 02.00 för att se till att herr Pusselbits arbetsjacka torkade ordentligt. Eftersom han var tvungen att ha den när han låg under bilen i kylan, kunde den inte tvättas förrän igår kväll.

Vi är nu alla riktigt förkylda. Vi har snuva, huvudvärk, är frusna och rätt så trötta. Jag beundrar min man. Inget hindrar honom från att gå till jobbet... han brukar vara svår att hålla därifrån. Han anser att jobbet måste göras och därför måste han gå dit. Dessutom var han ju sjukskriven i hela tre veckor för sköldkörteloperationen... som tur är jobbar han med hissar och inte med människor.

Ska snart se till att ungdomarna gör lite skolarbete nu på sportlovet. Dottern har några inlämningsuppgifter att göra och sonen har en engelskabok att läsa ut. Jag själv har inte hunnit skiva färdigt alla äpplen ännu.

På bloglovin är det nu ca 685 inlägg att gå igenom. Jag funderar på att nollställa allt och börja om ifrån början... ;)

Jag lovar er dyrt och hederligt att jag aldrig kommer att smaka på det nya insektsgodiset. Det verkar inte vara något för mig!!

Ha en så bra och trevlig måndag! =)

9 kommentarer:

Anonym sa...

just ja...har han varit på här hos oss på våran gata ngt och lagat hiss typ förra veckan??

stackars er som är förkylda...är inte avundsjuk...;)

krya på er!
kram

Anonym sa...

Ta du och nollställ med gott samvete om du vill det för hur mycket man än vill gå igenom allt så finns det en gräns för hur mycket man klarar av. Du läser det mesta ändå av alla favorit bloggar du har och det är bra det.
Ha en riktigt bra dag och hoppas att ni blir friska snart.
*Kram*

Anonym sa...

Oj, det var många inlägg att läsa det! Lycka till! :D

Batteris/Beatrice sa...

Ar ni ocksa forkylda era stackare..? Skont att jag inte behover kanna mig ansvarig i det fallet! (Ik anklagar mig for sitt halsont). Tack sa jattemycket for alla dina gulliga kommentarer forresten. :) De gor verkligen dagarna mycket trevligare! Krya pa er nu!

Anonym sa...

Är det inte tyyyyyyyypisk att barnen blir sjuka lagom till ledigheten.

Anonym sa...

Passar bra för barnen nu med sportlov när det är så mkt snö*L*
Jaså!Gubben din jobbar med hissar!
Har själv jobbat som hissmontör en kort period.Var ganska så tungt.
Ha en bra dag!Kram/Ciara

Anonym sa...

Här är vi också förkylda!! Verkar svårt att klara sig... förresten, jag hittade rooiboste i affären. Men det hade ingen smak, o då var det inte så gott, sa du??

Anonym sa...

Förkylning är ju inget vidare att ha, Har varit det i 14 dagar är bättre men inte helt bra. Krya på er!

Anonym sa...

ååh, va tråkigt att ni åkt på förkylning när de e ledigt o allt... krya på er nu! kram