onsdag, februari 11, 2009

Internetnedstängning (finns det ordet?)

(Foto av Fru Pusselbit)

Min man har fått nog av hemska familjemedlemmar som sitter uppe sent på nätterna och är ute på nätet och blo... hmm, jag menar, surfar omkring! Därför har han ordnat med att internet stängs av prick klockan 23.00 och det är bara han som har koden för att gå runt det. Därför sitter jag nu här och försöker för brinnande livet att gå igenom så många inlägg på bloglovin så fort som möjligt. Sedan kommer inte barnen ut på internet heller och det är väl det som är meningen i första hand! ;)

Herr Pusselbit själv är just nu och grejar med bilen och det är ju inte så roligt för honom. Vilken tur att jag hade lite färdig mat när han kom hem från jobbet idag, så att han snabbt kunde äta och sedan ge sig iväg ut till bilskrället.

Det gick snabbt att baka scones, så sonen hann också bli mätt innan han blev upprörd över att det inte fanns något annat att äta. Fast det var nog lite trist att det just nu bara finns ost som pålägg. Dottern kom hem vid 21.30 och vädrade i luften och drogs till bordet där det låg scones och gjorde genast i ordning varm O'boy åt sig.

Ja, då är det väl dags att önska er god natt och sov så gott... även om jag själv inte tänker lägga mig precis just nu! ;)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Ojojoj

Men vad smart egentligen, för då skyndar man sig att fixa det som skall fixas. Men man kan sätta upp delmål med tider kanske hehe

ojoj då försvinner du snart om tio minuter gumman

faaaaaaaaaaaaaarväääääääääääääl

sov sött kram wme

Anonym sa...

Det var då en fräck herr pusselbit som inte låter frun blogga... men kanske det är en bra grej att stänga av för ungdomarna. HA det gott. KRAM

Anonym sa...

kom gärna till min blogg och läs idag, var med, bli aktiv i matupproret för renare och bättre mat till bla. barnen

I morgon lämnas namninsamlingen till jordbruksministern Eskil Erlandsson.

Det behövs flera som gör sin röst hörd, så vi slipper tex. smakförstärkande i maten.

Anonym sa...

Vilken vacker bild du satt in! Har du tagit den själv?
önskar dej en bra dag idag!
kram

Anonym sa...

God morgon i stugan! Men har ni inte nyligen köpt en ny bil? Här är det vattenpumpen till huset som har gått sönder, så typiskt när jag och en vännina skulle baka idag, få se om det går senare under dagen... Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Då har du uppfunnit ett nytt ord! Ta det genast till svenska akademin och Horce Engdahl så det kommer med i nästa Svensk ordbok!;) Kram

Anonym sa...

Det tycker jag var ett bra tips!!
För det är så lätt att kidsen sitter hur länge som helst på nätet annars.Ost är min favorit på smörgåsen.
Ha det gott, kram lena.

Anonym sa...

ojdå...det var drastiskt gjort av honom...kanske skulle behövas här oxå...fast för maken min! ;)

Hur är det med förkylningen?

Inatt har vi fått sova några timmar i sträck...3-4 för att vara mer exakt! Så skönt jämfört med 2 timmar i stöten! Liten har haft lite gaser på nätterna...så han ligger och rör på sig massor och grymtar och trycker...och det låter ganska kul (fast det är jobbigt för honom)! :D

hoppas du är frisk snart!
Kramar

Anonym sa...

Shit vad förbannad jag hade blivit om min make hade gjort så.
Bra för att stoppa ungarna dock ;)

Anonym sa...

Ha ha det skulle nog min sambo också göra...om han vågade ;-) Fast han skulle stänga av det på dagarna, eftersom han tycker att jag surfar på tok för mycket.

Kram

Anonym sa...

oj jäklar vilken tur ja har som är ensam o kan sitta uppe till sena antten =) hihi

Anonym sa...

Haha, det har min man hotat med länge. Det vore bra för barnens skulle men inte för min. =)
Annars önskar jag att fler gjorde så. Jag har massa elever som sitter och spelar hela nätterna och som är borta från skolan sen, eller sitter och halvsover.