torsdag, februari 26, 2009

En töväderstorsdag

(Foto av Fru Pusselbit)

Redan igår blev det bättre med migränen, men jag var helt slut efter den och tog det mycket lugnt. Det blev i alla fall en chilisoppa med kyckling och sedan hjälpte jag sonen att läsa på inför tyskaprovet som är idag. Vi hade väldigt roligt ihop! ;)

Jag lade mig tidigt, vilket inte min dotter eller man gjorde. Dotter Pusselbit fick punktering igår och min man tyckte att hon skulle ta hand om den själv, men först vid 23.00-tiden började hon tänka på det och det är ju lite väl sent. Hon fick gå till skolan idag och det tar ca 1 timma. Vi får väl hoppas att hon kom dit i tid och att hon tar hand om sin cykel så fort hon kommer hem idag.

I morse glömde min man att ta sina mediciner innan han åkte till jobbet, så vi får se hur det är i hans värld när han kommer hem igen...

I morgon ska jag till kuratorn på hörcentralen och alldeles i närheten ligger VC, så då är det bara att titta in där på vägen hem och ordna en tid åt mig. Ni ska veta att jag drar mig för det, för jag gillar verkligen inte att gå till läkare eller bli undersökt...

Eftersom det är så mycket som inte gjorts den här veckan på grund av migränen, är det bäst att jag tar hand om det nu när jag mår bra igen. Tänk, bara i bloglovin finns nu ca 855 inlägg att gå igenom! ;)

Ha en så underbar torsdag! =)

9 kommentarer:

oumberligating sa...

Skönt att migränen släppt, ta det lugnt bara om det går.
Många inlägg måste jag säga!
Ha en fin "Töväderstorsdag" önskar Peter på Oumberliga.
Skriver kort idag har gjort alldeles för många "mastodont" inlägg de senaste dagarna(ler)!

Anonym sa...

Din dotter där, så där var jag med *s* typ äh, tar det sen eller nåt. Hoppas det är bra med din gubbe när han kommer hem sen. Skönt att du inte har migrän längre också :-)

Lallis - liv och leverne sa...

Vad jobbigt med din migrän vännen. Skönt att den har släppt nu i alla fall.
Stor kram!!

Anonym sa...

Fin bild! =)

Anonym sa...

Ojdå, vad är det för mediciner han tar?

Skönt att migränen gav med sig...

Anonym sa...

Hej vännen
Du är så otroligt duktig på att hitta vackra motiv att fotografera även nu på vintern.Jag försöker se med dina ögon för att själv hitta så vackra vintermotiv att bevara med kameran men lyckas inte alls så som jag vill.De att de knappast har funnits någon snö här över huvud taget denna vintern(hittills)underlättar ju inte men jag är besviken ändå på mig själv.Har du några tips att ge mig,snälla?
Kramar från Lillian

Anonym sa...

God morgon i stugan! Hoppas dom nu kunde ge dig en tid inte allt för långt bort tidmässigt.. Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Oj jisses vad många inlägg jaa nu har du å göra =)
Ha en skön fredag
Kram

Anonym sa...

usch och fy för migrän!!'stackars lilla du, blir du aldrig av med den?? hurlänge varar den per gång?

många varma kramar från mig till dig!!

SV:tack jag är jättenöjd med min sida som Saannis så fint fixat åt mig. hon är toppen!!