måndag, februari 23, 2009

Biltema och Plantagen...

(Foto av Fru Pusselbit)
Klockan 15.30 ringde dotter Pusselbit och undrade var jag var någonstans, så det var bara att ta på sig ytterkläderna och samla ihop väska och nycklar och gå mot bilen. I dörren mötte jag på herr Pusselbit som kom hem lite tidigare och han ville följa med. Inte långt ifrån dotterns skola ligger Biltema och han behövde införskaffa några saker till bilen.

Medan maken travade runt inne på Biltema, strosade jag och dottern omkring inne på Plantagen. Där fanns många fina blommor och sticklingar... och jag köpte gräslöksfrön, så nu ska det alldeles strax sås. Samtidigt införskaffades trädgårdshandskar till både mig och dottern och hon tyckte att sedan får vi väl sätta oss ned och hjälpas åt med planeringen av den lilla trädgårdstäppan utanför lägenheten! =)

Efter det gick vi in till Biltema och hittade en bra skolväska till dottern, för den hon haft hittills har varit lite trasig och det är ju inte så bra. Under tiden som maken stod i den långa kön, passade jag på att få i mig migräntabletterna inne på toan och det var inte så kul. Har så fruktansvärt svårt att svälja tabletter...

Nu ska vi börja tänka på mat och det blir antagligen havregrynsgröt. Det går snabbt och mättar bra och är riktigt gott! =)

Jag önskar er nu alla en härlig måndagskväll! =)

14 kommentarer:

Anonym sa...

jag tror min gubbe också har varit på Biltema idag för jag har fått nya vindrutetorkare på min bil :)

Anonym sa...

Har också svårt att svälja piller, hur jag än gör kan jag inte få tungan att stanna inne i munnen när pillret ska sväljas:-)

Anonym sa...

Vad har du för migräntabletter? Jag testade Imigran förut, men tycker inte att de hjälpte.

Anonym sa...

Havregrynsgröt ja, kom bara ihåg att sätta micron på 28800 sekunder innan läggdags så har du både frukost och väckning!

Anonym sa...

ja, du med ser jag! =)

Varför är det alltid de som har svårt förtabletter som behöver ta tabletter?! Kramar

Anonym sa...

Ja biltema är ett populärt tillhåll för män och plantagen för kvinnor. Det braiga med det är att de är ofta vägg i vägg :-)

Anonym sa...

Det ska bli härligt att få snart börja med planeringen vad man ska ha för fröer. Har kollat lite jag också men inte köpt något än. kram

Anonym sa...

havregrysngröt är underskattat det äter vi ofta på kvällarna för barnen väljer det!
idag ville dom doch ha pytti panna, skönt med alla blommor å att maken fick shoppa loss med hahah
kram

Anonym sa...

Tack för dina avtryck. Du är en av dem som har migrän. Du tyckte att mitt vers stämde bra med dess symtom. Jag tackar. Hoppas att Du är bättre nu. Godnattkram!

Gealach sa...

(min kommentar postades inte, fick ett felmeddelande, försöker igen)

Saftcentrifugen är min nya kompis!

Jag tog en morot, en liten citron och (tror jag) sex clementiner. Det blev lite för mycket morotssmak, så antingen skulle jag ha tagit en mindre morot eller ett par clementiner till. Sedan får man röra om rätt mycket i juicen medan man dricker, eftersom ingredienserna inte riktigt vill blanda sig.

Anonym sa...

Ja, bara de får vara glada så :-)

Anonym sa...

jadu jag hatar gynundersökningar...men det var fort över när jag väl fick komma in...hittade ni väskan på biltema?? åhh vad jag saknar svenska ställen med växter,här fattar jag nada och sist jag köpte frön och sådde i balkonlådorna blev det ingenting.

Anonym sa...

Plantagen gillar jag också.
Det finns så mycket att titta på där.
Härligt att redan nu planera vad ni ska plantera till våren.

Anonym sa...

Jag bara väntar på att få gå ut till min slänt och se vad som har överlevt vintern och eventuellt sätta nåt nytt. Vi får nog ge oss till tåls minst två månder, men sen....Kram