onsdag, maj 21, 2008

Sista kvällen tillsammans med alla

Just nu sover alla barnen i sina sängar (hoppas jag) och min svåger kör iväg min syster till dem som ska åka iväg till Kansas. Vi håller på att gå igenom all packning vi ska ha med oss hem. Vi har tagit reda på hur mycket handbagaget och resväskorna får väga. Igen. Enligt mamma kan viktbestämmelserna ha ändrats sen vi åkte hit för ca 3 veckor sedan... det har det inte gjort.

Idag har vi tagit det lugnt och det har bara varit ca 25 grader varmt och inte så soligt. När jag satt och åt lite restpizza från igår vid 15.00-tiden, tittade min andra syster förbi med sin 4-årige son. De hade varit hos läkaren med honom och han hade fått 4 sprutor och det hade gått bra. När han också fått lite pizza, åkte vi hem till min andra syster och hämtade upp hennes två andra barn och åkte iväg till Target och handlade lite. Sedan gjorde vi spaghetti och köttfärssås hos min syster som vi bor hos och alla åt och umgicks.

Det börjar kännas lite vemodigt just nu. Ikväll var det sista gången vi var tillsammans allihopa samtidigt innan mamma och jag åker hem. Fast det är ju så i livet, man möts och skiljs åt hela tiden...

(från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: