lördag, maj 24, 2008

Lördag

Min man och jag vaknade sent idag och då menar jag sent! (Skäms för att skriva ned det här...) Men nu är jag helt utsövd. Båda tonåringarna satt vid varsin dator när vi kom upp. Igår hade vi poängterat att vi inte skulle sova länge idag och att vi skulle upp tidigt allihopa. Barnen tyckte det var kul att de kom upp före oss...

Har tvättat två tvättar och hängt upp och fick min man att köra en diskmaskin. Tvätthögen svämmade över och disken låg i högar i diskhon när jag kom hem, men igår gjorde jag ingenting utan umgicks bara med familjen. Tyckte det var lika bra att börja med allt idag istället... Jag har också gått igenom räkningarna som snart ska betalas och det är mindre roligt, men det måste ju göras.

Just nu spelar den mycket förkylda dottern playstation, min mycket förkylde son sitter med WOW och min man håller på med middagsmaten. Det förmodas bli flintastek, vi får se vad det blir i slutänden. Han kan ju ändra sig och välja något annat

Det har varit ca 16 grader varmt ute och solen kom fram på eftermiddagen. Det har ju hunnit bli lite grönare ute sen jag var hemma och det är fint. Fast jag saknar fortfarande värmen i Tulsa. Just nu sitter jag med en T-shirt under en tjock tröja och jag har dunsockar över de vanliga strumporna. På benen har jag träningsoverallsbyxor... Jag är snart inne på min tredje mugg kardemummate också.

Utanför en del affärer i Tulsa kan man få gratstidningar där det säljs hus och bilar, jobbtidningar med lediga jobb, tidningar där man kan välja olika utbildningar, lägenheter som man kan hyra osv. Jag tog med mig en del hem, så idag har dottern tittat igenom "hustillsalutidningar" och min man har tittat igenom tidningarna där bilar säljs. Jämfört med svenska förhållanden är husen väldigt billiga. Det finns också mer fantastiskt stora hus och lite mindre och mer att välja på.

Här kommer en del länkar:

Homes&LandofMetroTulsa

McGraw Davisson Stewart Home Tours

Homes

Automart

Autoextra

Hoppas ni har roligt när ni tittar runt

(från Pusselbitarna på metrobloggen)

Inga kommentarer: