söndag, december 28, 2008

Vi kan nog inte åka hem under söndagen...

(En av min systers katter, foto av Fru Pusselbit)
Hela familjen Pusselbit är vaken och på benen. Herr Pusselbit mår ännu inte bra och jag bad honom att han ska ringa sin chef i morgon om att han omöjligt kan börja jobba på måndag. Och jag vill inte åka 40 mil med någon som har magsjuka, så jag sa att vi stannar här tills alla mår så bra att vi kan åka hem utan några problem.

Han håller med helt och fullt... och tittar just nu på science fictionkanalen han upptäckte tidigare idag. Vi har inte den kanalen själva, så just nu njuter han så mycket han kan, förutom när han måste bege sig till badrummet...

Son Pusselbit mår för första gången bra på flera dagar och är också uppe och springer omkring och dottern sitter och chattar för fullt. Jag har läst "Brisingr" hela dagen och är nu på sidan 458 och det är så fruktansvärt spännande. Dessutom har jag kommit på att det inte är den sista boken i denna serie. Det kommer att komma en fjärde bok, antagligen nästa år. Hur ska jag kunna vänta på den så länge! ;)

Tyvärr måste man också sova och det är verkligen på tiden att gå från datorn och släcka lampan. Det är bara att önska att söndagen blir en bättre dag, än vad lördagen blev. Många kramar från mig till er, de smittar i alla fall inte över bloggen! ;)

(Nu är det bara 131 inlägg kvar att komma igenom på bloglovin. När jag började gå igenom dem förut, var det över 300 stycken...)

15 kommentarer:

Batteris sa...

131??? Måste du gå igenom aaaalla??? Man ska vila över jul! Inte blogghetsa! :S

Ni har iallafall lite mysiga katter att gosa med där!

Pia sa...

Magsjuka - fy sjutton !!!

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Skönt dom börjat känna sig bättre, och nog gör ni rätt i å vänta tills alla kan sitta i bilen under resan... Ha en bra dag :)

Anonym sa...

hoppas verkligen att ni snart är full styrka av välmående pusselbitar...och att resan hem blir lugn och skön!

evans sa...

Sci-fi kanalen går varm här hemma. Alexander, min 14-åring, är en riktig "sci-fi-nörd" :) Men vad trist med magsjuka! Usch och fy! Hoppas han kryar på sig snart!

Veiken sa...

Vilket bra beslut! Det går bara inte att köra eller åka med om man har magsjuka! Stanna där ni är tills alla är friska!
En sån otur ni hatr haft nu i jul!:( Kram

kalikå sa...

Men visst är blogglovin en bra grej...

Locklig sa...

Skönt att ni börjar må bättre nu och jag förstår fullt ut att ni inte vill åka när ni är sjuka.

Du det var en hel del inlägg att komma igenom det, du kanske kan skumma lite...

kram Locklig

Bittan sa...

krya på er ! kram!

Bitte sa...

Nämen usch för magsjuka.Syrran blev dålig efter Egyptenresan och hon har inte hämtat sig ännu.Men,kanske nåt hon drog på sig där.Hälsa krya på sig.

jernsaxen sa...

Hej! Jernsaxen/Oumberligating Peter här vill bara önska en God fortsättning, skriver mer sedan mvh från Peter!

Lallis - liv och leverne sa...

Hoppas verkligen att ni alla mår bra snart. Och ja, visst blir det lite att gå igenom på Bloglovin. *s*
Samma här;)
Kram

starling sa...

Då har du en del att göra. Jag tycker så synd om er som är sjuka så lång hemifrån, det måste vara extra jobbigt. Tycker jag sett att du lämnat kommentarer till lustnovellen och tänkte då passa på och säga att jag skrivit del 16 nu. =)

tuta sa...

låter som en bra ide de där, att vila upp innan jobbet. jobbigt o vara i bilen om de plötsligt kommer upp ett kräk.. huga! krya påer ordentligt nu =)

Mollan70 sa...

Var är ni nu och firar jul?
40 mil är långt att åka. Vad bra att ni avvägde att stanna ifall ni inte mår helt bra.