onsdag, december 17, 2008

Blandat...

(Foto av Fru Pusselbit)
Dottern kom hem mycket sent ikväll, då hon och hennes japanska grupp efter skolans slut hade haft en japansk afton med sin japanska lärare. De hade stått och lagat japansk mat och sedan njutit av rätterna som blivit till. Hon var så mätt när hon kom hem, att hon inte ville äta något av den pizza vi hade haft till kvällsmat här hemma! ;)

Nu vet jag vad jag ska ge alla i julklapp, men inte till min man. Det är lite svårt, det måste jag medge. Det har ibland förr om åren hänt att vi köpt våra egna julklappar, eftersom vi själva vet vad vi allra helst vill ha! ;)

Just nu slutar "The League" på 6:an, min man har suttit och sett på den. Dottern tar det lite lugnt med sin laptop och är glad över att ha hittat sin borttappade sladd till den. Det visade sig att en klasskompis i går ville skämta med henne och "tog hand om" hennes datorsladd, vilket gjorde att dotter Pusselbit undrade om hon tappat den på vägen hem, om den kommit bort här hemma, eller om vi bara råkat ta den av misstag... Det var ett rejält letande här hemma igår kväll och lite i morse också...

Maken fick ett brev från kirurgen idag där de meddelar att han ska läggas in den 14:e januari och operera bort sköldkörtlarna den 15:e. Det var riktigt snabbt! =)

Jag har också lyckats få en tid hos en hårfrisör på måndag klockan 13.30 åt Herr och Son Pusselbit. Det behövs verkligen, så långhåriga som de är!! Hårfrisören är en mycket god vän till min kära svägerska i Västsverige, så då får man bara hoppas att vi hinner dit i tid. ;)

Nu ska jag alldeles strax se på "CSI Miami" på kanal 5 och sedan blir det raka vägen i säng! God natt på er!! =)

12 kommentarer:

Tant Greta sa...

Kära nån, nu förstår jag varför du kallar dig Fru Pusselbit. Du måste vara en född expert i logistik! Apropå pepparkakor så hade vi en tradition i vår familj (Min man och våra barn). I mitten av november så gjorde vi en dubbel sats pepparkaksdeg. Satte den mitt på bordet och några liter mjölk. Var och en i familjen och barnens alla vänner fick en varsin matsked. Sedan åt vi upp allt! I början av december en ny dubbel sats, men då åt vi bara upp hälften direkt och resten den kommande veckan. Omkring 15 december den tredje dubbla satsen som vi bakade. Då lekte vi, sporrade och skar ut roliga figurer. Nu är mina barn 31 och 33 år .... ja tiden går....:)

*tingeling* sa...

vad skönt att han får det bortgjort så pass snabbt.. jag har inte en aning vad jag ska köpa till nån i julklapp och i morgon ska jag ju då hitta till alla, suck.. man får hoppas på turen :)

Anonym sa...

Vågar jag hoppas på att få se dig fru pusselbiten med familj redan nu på måndag eller i helgen?

Kan ju vara bra att veta när jag ska städa lite i huset där ni ska bo och höja värmen för er när ni kommer :-)

Fast det är redan varmare där än hos oss...

Kram systra di

Anonym sa...

God morgon i stugvärmen. Jag ska till frissan ikväll. Kram från Sita

tuta sa...

Kul de låter med sotterns dag där :)
och gu va skönt med att han nu fått tid! skönt och slippa väntandet! :) hoppas eran dag blir finfin. kram :)

jernsaxen sa...

Hej Fru Pusselbit! Oumberliga Peter Jernsaxen Olofsson här, ser att du har fullt upp på din agenda, men du får säkert till det "pusselproffs" som du är och fina bilder har du tagit, gillar bullbilden på din andra blogg, ha en fin dag mvh från Peter!

Bitte sa...

Det var en fin frostbild,verkligen.OJ,det händer lite ser jag.Skicka lycka till åt mannen och hoppas du blir nöjd med frisyren.Har oxå gjort mig lite julfin :)Ha en fin dag!

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Nu snart ska vi iväg å bråka med andra julklapps handlare :) har ännu inte kommit på vad jag ska köpa, phust... Hoppas ni får en fin dag :)

Härligheter enligt Erika sa...

Nu är här så fint...*tittar mig beundrande runtomkring* Vet du första gången jag var här hos dig hängde sig datorn och jag fick starta om alltihopa men nu verkar det fungera bra!!! Skönt!
Vad dumt skämtet blev...
Erika
bloggsvar
Har du svårt att hitta bra handskar? Ja, de är jättesköna!=)

Amanda sa...

Vilken underbart vacker bild! ^^

Nu har vi tagit oss ur sängen och ska snart bege oss till bvc.
Hoppas ni får en bra dag idag!
Kram

Myntdrottning sa...

Go morron! Det är svårt att köpa till sambon tycker jag också. Men i år önskar han sig "gottalukt" och han har nog tänkt att jag köper nåt AXE-paket eller nåt men se det ska jag inte.. Jag tänker köpa honom Carl Lagerfeldt! Den doften ääälskar jag! :) Men.. jag har ju inte sett prislappen på den än så.. det KAN bli ett AXE-paket!

Hoppas att det gick bra hos kuratorn och jag mår faktiskt lite bättre, tack! :)

MICKAN sa...

Vilken härlig bild du har! Japanskt för hela slanten kan man säga om dottern, hon verkar trivas bra i den gruppen. Det kan vara jättesvårt att hitta på julklappar ibland. Ha det gott och sköt om dig vännen!