fredag, december 19, 2008

En fröjdefull fredagskväll! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Efter att ha tagit ett underbart och vilsamt bad, gick jag och tonåringarna iväg till närmaste köpcentrum. Vi började inköpsturen med att äta på Burger King, för det värsta som finns är att gå omkring i affärer och vara hungrig! Dessutom har vi som sed i vår familj att så fort man fått skollov, ska man äta ute någonstans för att fira det... ;)

På intersport hittade vi en fleecetröja till dem var för 100 kr./st. och sedan kom min man från jobbet. Han hade i och för sig hunnit mellanlanda på skroten och köpt viktiga saker till vår bil som han ska laga. Annars skulle vi inte kunna åka någonstans under julen... På KappAhl hittade vi en snygg mössa till dottern och sportbh:ar. Hon har haft det lite jobbigt på karaten utan dem i höst...

Sedan köpte vi två par skjortor till Herr Pusselbit och en skjorta till son Pusselbit på dressman med 40% rabatt på priset. Det är alltid bra att få lite snygga och fräscha kläder till jul.

På BR Leksaker fick jag nästan en chock. Det är tydligt att det var mycket länge sedan jag köpte leksaker, för priserna var hutlösa!!! Trots allt hittade vi julklappar till min systers yngsta flickor och på Guldfynd hittade jag ett par snygga silverörhängen till hennes 9-åriga dotter. Hennes son ska få en Kemi-låda.

I morgon bär det av in till staden för att köpa återstående julklappar. Dotter Pusselbit ska få... hm, det är bäst att inte skriva mera nu... ;)

Jag köpte också hem vinglögg producerad av Herrljunga. Har aldrig smakat det och är lite nyfiken och tänkte prova det i kväll. Ni vet, lägga upp fötterna på en pall, dricka lite glögg, tända några ljus och läsa en god bok... för i morgon ska vi stressa runt rejält och det är många saker som ska bli färdigt.

Så, vad ska ni göra? Hoppas att er fredag blir en fröjdefull kväll! =)

13 kommentarer:

Gealach sa...

Åh, vad mysigt att shoppa! Det ska jag göra i Helsingfors om någon vecka. Mellandagsrea i andra länder är kul! :-D

blondiie sa...

låter som en urmysig dag! hoppas detvar lika lugnt och fridfyllt som det lät^^
kramis

blondiie sa...

japp, han har fattatgaloppen helt=) nu skall jag slå in lie julklappar0)

Härligheter enligt Erika sa...

Vad skönt det lät med pallen, fötterna och glöggen! *suckar nöjd*
Jag myser med ett glas vin... har ätit god mat och har det skönt. Imorgon blir det städning och julklappsjakt;)
Kom in och säg vad du tycker om glöggen, sök på Herrljunga och glögg så får du fram inlägget! Det vore verkligen jättesnällt!
Erika som bara vill fika

kalikå sa...

Jösses, vad deu har fått mkt gjort!!

diana sa...

Här är det barnfritt och pizza ikväll. Imorgon 18 års kalas och på söndag blir det granpyntande.
Klapparna ligger packade och redo för julafton.

eva-marie sa...

Åh vad trevligt det låter med såna traditioner! Klart man ska fira att man kämpat på en hel termin. Jag är SÅ stolt över mina två som fick betyg - mest VG och MVG. Helt otroligt. De fick gå och spela bowling med varsin bästis som uppmuntran. Jag har förresten en uppmuntran till dig med... Kom och hämta. KRAMAR

Batteris sa...

Jag ska packa! :D Imorgon åker jag till Sverigeeee!

Anonym sa...

Ja ni får pyssla på så ni hinner till oss. Hade tänkt att vi skulle rymma en kväll du och jag, Tänkte att vi skulle se Georgina som har premiär idag :-)

Förresten min dotter är inte 9 utan 10 år.

Ha det så gott, ser fram emot att äntligen få träffa er!

Tant Greta sa...

Jag har besökt läkaren, optikern och tandläkaren, pratat en massa i skypen och mår riktigt gott, men vet inte vad jag skall köpa för julklappar. Det var många år sedan sist eftersom jag bor i en annan världsdel. Känner mig lite bortkommen faktiskt.

starling sa...

Ni han med en hel del. Visst är leksaker dyrt. Tur jag inte köper till någon =)

Marra sa...

Vilken mysig dag ni fick!
Ja priserna på leksaker är verkligen hutlösa. Det är inte klokt att det har vett att ta så mycket för leksaker till barn :)

Anonym sa...

låter som en trevlig shoppingrunda, och ja, visst är de dyrt med leksaker! usch! =/