torsdag, december 04, 2008

Blandat...

(Gårdagens väder vid klockan 11.00 på förmiddagen. Foto av Fru Pusselbit)

Äntligen lite lugn och ro... jag lyckades få iväg dotter Pusselbit till skolan ca 10.30, hon började först vid 11.00 idag och sonen vid 10.40. De är inte alltid så lätta att få upp! Det är verkligen ett tröttsamt väder nu för tiden...

Ute är det snöblandat regn, ca 2 grader varmt och mycket mulet. Inget roligt väder att vara ute och promenera i, men jag gjorde det i alla fall i morse... Det ska bli spännande att se om det blir uppehåll någon gång denna vecka! ;)

Är inne på min andra mugg kardemummate och njuter av att få sitta ned lite grand. Snart ska jag försöka öva på en massa tysk översättning, tentan kryper allt närmare! Måste också gå igenom en massa jobbig grammatik, om man inte kan den så blir det svårt med en bra översättning. :/

När jag i natt var uppe och gjorde i ordning några viktiga papper, fick jag ett sms från "kocken". Han har blivit erbjuden jobb i England och eftersom han känner att man får passa på att röra sig medan man är ung, flyttar han dit på tisdag i veckan som kommer. Det är snabba ryck ibland! ;)
Fast då kan ju jag och min man ha någon att hälsa på om vi någon gång åker dit, hittills har vi inte gjort det...

Tyvärr kan vi inte åka till Barcelona och hälsa på min svägerskas dotter med pojkvän, för de har bestämt sig för att flytta hem igen. Det verkar som om hennes dotter har en lägenhet med förstahandskontrakt på gång och också ett jobb i västsverige. Det är ju bra att det ordnar sig för dem, vad de än bestämmer sig för!

Nej, det är allt bäst att sätta igång med allting här, så att man får något gjort innan hela familjen kommer hem igen. Jag önskar er en väldigt trevlig och härlig torsdag! =)

14 kommentarer:

lena sa...

Du har lite att göra då med tyskan:)Jag själv fattade bara några ord när jag var till min vän i berlin hehe!Det märks att du gillar språk:)Det gör jag oxå fast jag fattar inget ändå hehe!!
Ha det fint, kram lena.

Lotta sa...

Tittar in å säger hej...hoppas tyskan går bra =)
Kram

em sa...

Hej! Tack för kommentaren i min blogg! Ska läsa lite här nu. :)

Ninja sa...

Det är verkligen grått ute nu inte mycket at fota!

Härligheter enligt Erika sa...

Lycka till med läsningen...inte lätt när det finns en massa annat roligt att göra!;) Jag städar, tvättar och bloggar om vartannat och du kan ju gissa vad jag tycker är roligast???
Erika
Jaa, kanske någonting för en julklapp? Till hela familjen?

AnnaKK sa...

Ja, visst är det märkligt att aldrig nånting kan bli som man har planerat!? ;-) Ni får hälsa på kocken till jul, på annandagen eller så, för innan dess har han väl inte hunnit flytta hem igen iallafall!?

Ha det så fint och:

Lycka till med tyskan! :-)

Batteris sa...

Schysst att du har kompisar som på mindre än en vecka ska flytta utomlands! :P
Lycka till med tyskan!

Maddo sa...

men nu har ni en anledning att åka till england ju! =)

Sen på tal om promenaderna så känner man sig ju så himla duktig efter att ha varit ute i dåligt väder! Duktigt jobbat! Kramar!

Maria sa...

Lycka till med tyskan vännen :-)
Kardemummate låter gott !
Kram

tuta sa...

synd de inte blir nån bracelona resa. blidde just påminnd om hur ja borde åka till mormor som just flyttat till mallaga... längt till släkt.. hehe

Frogprincess sa...

Jag säger lycka till med tyska grammatiken. Jag gav upp tyskan när det började bli allvar med grammatiken. HAr faktiskt ångrat det i bland...

syren sa...

En fin bild! kram

Veiken sa...

Ja det gäller att hänga med, för livet gör tvära kast ibland. Man får ju inte missa nåt heller! Kram

starling sa...

Det var verkligen snabba ryck. Hoppas han får det bra i England och att ni kommer dit på en resa =)