söndag, december 14, 2008

Awards och Nobelpris! =)


"Denne bloggen investerer i och tror på närhet, närhet i rum, tid och forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og söte og föremålet er att finne og att vare vänner. De er icke opptatt av utmerkelser og selvhävdelse. Vår håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet vill ena mere vänskap fortplante sig. Var venlig och giv lite extra oppmerksamhet till disse. Giv denne utmerkelse till åtta bloggare och inkludera texten i deras utmärkelse."

Detta award har jag fått inte mindre än från fyra stycken som gillar min blogg:

Myntdrottning skriver "
För att du får mig att känna det som att jag sitter med dig vid ditt köksbord och dricker te som jag aldrig annars gör. Du har t.om fått mig att köpa löste bara för att jag ville ha det lika mysigt som du har det! Du har en hemtrevlig blogg!"

Den tatuerade mamman skriver "
för att hon delar min förkärlek för språk!"

Erika skriver "
Fru Pusselbit - som jag helt enkelt inte kan leva utan."

Mickan
skriver "Som alltid är så trevlig på alla sätt och vis, skriver bra gör hon också."

Om jag ska ge detta award vidare till 32 bloggar, blir det lite svårt... så jag ger det vidare till dem som läser här!

Jag har också fått ett Nobelpris från Fröken Sparsmart:

"Man brukar säga att bakom varje framgångsrik man, finns där en kvinna. Vilket är sant, utan tvekan! Men ännu sannare är att bakom varje trygg liten Guldklimp (barn) finns en mamma! En mamma som lägger ner hela sin själ i att fostra, trygga och skapa kärleksfulla förutsättningar för sina barn.
En mamma som så ofta får dubbeljobba med att få vardagen att gå ihop... som efter först en lång dag på jobbet, kommer hem, lagar middag, läsor läxor, tvättar, stryker, städar, handlar och inte minst ger sina barn kvalitetstid! När väl kvällen och natten närmar sig, stupar hon i säng av ren utmattning... för att få ork att ta sig igenom ännu en ny dag... med ett leende på läpparna!

Vi alla mammor som lyckas med den här bedriften är UNIKA! Utan tvekan är vi värda ett Nobelpris inom ämnet Mammakunskap!

Det är med en stor ära jag tilldelar Dig det här Nobelpriset! Jag beundrar Dig för Din styrka, för Din glöd och för Ditt engagemang! Var STOLT över Dig själv!"

Jag känner mig väldigt glad, rörd och lite chockad över att vara så uppskattad och det är som en fin och trevlig julklapp nu innan jul!

5 kommentarer:

blondiie sa...

du är sååå värd dom båda!!!
hoppas du hade en fin luci och en underbar söndag!!1 bara 10 dagar till jul, skoj =) ha en ifin kväll!!! kramis

Daniel sa...

Du e värd den fina utmärkelsen!!

Mollan70 sa...

Din blogg är toppenfin så det var helt rätt att du fick utmärkelsen.

eva-marie sa...

Gratulerar till dina utmärkelser! Du är en fantastisk bloggare - det vet du väl redan! KRAMAR

Frogprincess sa...

Grattis!
Sug i dig berömmet! Du har en jättebra blogg!