lördag, december 27, 2008

Herrarna Pusselbit fortfarande lite ynkliga...

(Ett av min syster Spindelmammans fönster, foto av Fru Pusselbit)

Vi trodde att Son och Herr Pusselbit skulle vara helt bra idag, men tji fick vi. Son Pusselbit ligger fortfarande och är ynklig i sin säng. Han har ont i huvudet och halsen och är glad om han bara får vara i fred. Herr Pusselbit är fortfarande lite orolig i magen, men annars är det bra. Just nu sitter han och äter försiktigt vid köksbordet och läser en av sina julklappsböcker...

Jag själv har tagit in mina migräntabletter och väntar på att de ska börja verka. Lingonveckan började igår, så migränen är lite jobbig just nu... ;)
Dottern var uppe till klockan 03.00 i natt och ligger och drar sig och jag misstänker att hon mår bäst av oss alla just nu...

Min kära, underbara svägerska... jag är så besviken över att vi inte har kunnat träffas! Jag har ju sett fram emot det så mycket!! Vilken tur att det finns telefoner... Vi åker hemåt rätt så tidigt i morgon, för Herr Pusselbit börjar jobba på måndag igen.

Jag önskar er alla en trevlig, härlig och underbar lördag! =)

21 kommentarer:

Myntdrottning sa...

Visst är det tråkigt när man är sjuk! Och "DEN" veckan också, då är det INTE roligt!

Hur många rätt fick du då? Alla förstås? YEEEEAHH :)

Anonym sa...

Hur gör jag med barnens julklappar
då???
Sväg

diana sa...

Hoppas att alla kryar på sig och mår bättre. Snart är det nyår ;)
Ha det gott och en stor julkram härifrån.

MICKAN sa...

JAg kan mycket väl tänka mig att du fick ett minne för livet när spagetti serverades efteråt ... hehe. Undrar hur många som ger sig på sushi när de läst inlägget eller smakar på färsen som man gör köttbullarna av. Tjingeliiing!

MICKAN sa...

Igår ringde grannen och sa att hon spydde precis hela tiden så det var bara att gå till hennes hästar och ge dem mat. Vad skulle vi gjort utan bra grannar - jag har bra grannar som hjälper mig om det skulle behövas. Tjingeliiing!

Härligheter enligt Erika sa...

Vad tråkigt!
Skickar en massa krya på er pepp till hela familjen (utan dottern)...
*skratt* Ett minne till mobilen var en jättebra present! Men vad är det för bok? Låter väldigt annorlunda, och intressant!
Erika

*tingeling* sa...

attans... hade hoppats "gossarna" var friska nu.. men det är ju nått man inte kan göra så mycket åt... min skalle vill inte heller bli helt bra, gick och la mig en stund på soffan, men den fortsätter och bankar på, men vi ska åka iväg till myntis i em, så det ska bli kul :) krya på er :)

starling sa...

Vad jobbigt, äntligen ledigt och då blir dom (ni) sjuka. Vilket fint kort taget på fönstret. =)

Nett sa...

Så tråkigt att ni har legat sjuka och inte har kunnat träffat svägerskan. Så himla trist, hoppas att ni får en chans att träffas snart *kram*

kalikå sa...

Trist med migrän nu igen...

Härligheter enligt Erika sa...

Okey, jag har inte läst mycker fantasy alls det är nytt för mig. Jag borde lägga till att röra på mig jag också. Då får man snyggare figur också!;) Det hör ihop...

AnnaKK sa...

Ja, hälsan (eller ohälsan...) rår man ofta inte över själv, så det blir som det blir med vissa grejer man har planerat - det vill säga, de blir inte alls... Tråkigt! Men, det kommer väl förhoppningsvis fler tillfällen!? <:-)

Hoppas du lyckas trycka tillbaka migränen!!!

Nippertippan sa...

...rolig namn på "den veckan"!!! Själv har jag inte det eftersom jag har hormonspiral...skönt;)
Ush, att vara bortrest och ha magsjuka... det är som att maximera eländet! Hoppas ni blir friska snart!
Kramizar:)

Anonym sa...

Hoppas dom snart blir bättre. Kram från Sita

Tant Greta sa...

Stackars familj, det låter riktigt jobbigt. Hoppas migränen håller sig till en mild variant och går snabbt över. "Mammahormonerna" brukar hålla oss igång medan "kriget" pågår, sedan faller vi platt ner till marken när resten av familjen frisknar till.

lena sa...

Kikar in snabbt för att önska er en fin Lördagskväll, kram lena.

Vicke sa...

Vad tråkigt att ni inte mår så bra, jag hoppas att ni alla kryar på er fort

Veiken sa...

Väldigt tråkgt att dom inte är helt OK ännu, men det är ju bara att vänta tyvärr! Migrän dessutom, inte bästa timingen! ha det så gott ni kan och kram!

blondiie sa...

va skönt att ni börjar bli bättre!!!
det tog nästan 9 dagar för oss att återfå matlusten efter vi vart magsjuka å jag var döende, jag har aldrig vart så sjuk! hoppas dom är bättre till nyår!
kramis påd ej

Mollan70 sa...

Fy vad trist att ligga sjuka när man ska ha tid att umgås och ha trevligt.
Hoppas verkligen att ni mår bättre i morgon.

Batteris sa...

Killar kan vara sååå ynkliga när de är sjuka, de är ligger där och tror att de ska döööö! :P Såna killar har iaf jag runt omkring mig, hoppas att ni alla blir bättre snart!