lördag, december 20, 2008

Alla ljusen tända och mycket att göra! ;)

(Foto av Fru Pusselbit)
Jag är nu hemkommen från La Stada, har tagit det lite lugnt med en mugg nyss införskaffad glöggte och ska snart sätta igång här. Dottern fick en snygg Gi som passar henne bra och innan vi åkte med bussen hem från staden, träffade hon en skolkamrat från tredje året. De är med i samma teatergrupp...

Maken är och handlar det sista på Willys, ordnar med sina mediciner på apoteket och ska tanka bilen full och kolla däcken... Tonåringarna har fått i uppdrag att ta hand om disken och skräpet och jag ska ordna med middagsmaten. Antagligen blir det någon sorts köttfärssås, blandat med pasta som gratinerats i ugn. Efter det blir det bakning för hela slanten.

Klockan 19.00 börjar "Harry Potter och fången från Azkaban" och då bör vi vara färdiga med det mesta, så att vi kan se på den. Efter det blir det nog julklappsinslagning... fast man kan ju ta med sig julklapparna oinslagna och slå in dem på Västkusten också... ;)

Vädret är fortfarande trist, så i vår lägenhet är alla ljusen tända! ;)

7 kommentarer:

Härligheter enligt Erika sa...

Det låter lugnt och skönt!
Vi ska försöka ta det lugnt på kaffet, välkommen du också!=)
Erika

starling sa...

Vad du är duktig, du hinner göra så mycket saker. Jag har ingen ork just nu i och för sig, men det kan jag inte skylla på jämnt. Glöggte, hmmm, hur många sorters te finns det? Nu ska jag tända våra ljus här hemma =)

jernsaxen sa...

Har två "hårbollar" tiill söner tror inte jag hinner få iväg dem till frisören för jul, som du ser på bilden så kör jag "kollosnagg" sedan några år tillbaka. Ta det försiktigt med migränen, försök ha en bra kväll mvh från Peter

Anonym sa...

Om man man slår in paketen på västkusten så blir det nog lite mer plats i bilen.

Mina äldsta hade grna också sett på Harry Potter men vi hade ite den kanalen :-(

Spindelmamman

Anonym sa...

hoppas kvällen blir lugn och ni harr kika på filmen :) kram

Veiken sa...

Ja, nu är ljusen tända här också. Glöggthé? Låter gott! Kram

Nett sa...

Glöggte, det påminner mig om att jag fick det för 2 år sedan, men jag gav bort det till en teälskare som jag känner ;)