måndag, december 22, 2008

Ett fantastiskt soligt väder här nere! =)

(Foto av Fru Pusselbit)
Vi kom i väg väldigt sent igår och det hann börja bli ett riktigt snöoväder. Det försvann vid Västerås, då det började ösregna istället. Efter Örebro var det sedan uppehåll och det var inte mycket trafik och vi fick i stort sett ha hela vägen för oss själva!

Vid klockan 03.00 var vi framme och min kära syster hade satt ut nyckeln till mina föräldrars hus på ett avtalat ställe och bäddat i ordning våra sängar, så det var bara att gå och lägga sig. Gulle henne!! =)

Klockan 05.00 väckte min mans mobiltelefon oss. Han brukar ju i vanliga fall gå upp den tiden för att hinna till jobbet... ;) Efter det snarkade han som en galning, trots påputtning, så när min svägerska ringde vid 10.55, var jag ganska mör. Hon försökte beskriva vägen till frisören, men det kan inte ha varit lätt när jag var helt borta! ;)

Jag lyckades få upp min man och son vid 11.00, så att de hann äta frukost och duscha innan de åkte iväg. Nu ska jag snart själv in i duschen och sedan bär det iväg med apostlahästarna ca 3 kilometer till min syster. Vädret är fantastiskt soligt och jag tänkte försöka fotografera lite på vägen...

Jag önskar er alla en trevlig måndag och stressa inte för mycket nu!! =)

6 kommentarer:

Åsa sa...

Visst är det ett underbart väder.
Ha det nu kanonbra!

lena sa...

Härligt att höra att det är härligt väder.Må så gott, kram lena.

Bitte sa...

OJ,där var det service.Härlig bild och får önska dig en God Jul om du är online och hinner se detta.HA det så gott,ingen stress :))

Veiken sa...

Det har varit underbart väder idag, MEN full storm i morse! Skönt att ni kom fram "i en bit" Kram

blondiie sa...

skönt med vädret, här är lika grön som på midsommar, fattas bara lite regn med=P
jag vill ha en VIT jul! njut av ert sällskap! kramis

starling sa...

Det var snällt att hon bäddat åt er =)