torsdag, mars 26, 2009

VM i konståkning

(Foto av Fru Pusselbit)

Jag älskar konståkning. Det är i stort sett den enda sport där jag kan sitta fastklistrad framför tv:n och följa... Resten av min familj suckar uppgivet när det är dags för konståkningen varje år och de vet att jag blir som förbytt. Det är konståkning för hela slanten, de kommer inte åt tv:n, hemmet förfaller och jag blir asocial. ;)

Själv är jag inte så duktig på skridskor, men det hindrar mig ju inte att njuta av allt det vackra. Igår kväll slutade svt1 sända när det var 16 åkare kvar med motiveringen att ingen ändå skulle orka sitta uppe och titta på det så sent... det skulle jag gjort! Fast de ska sända ett sammandrag utav det hela senare idag och det är ju tacksamt!

Nu när Sverige börjar få med några bra åkare på både herr- och damsidan på topp 20 i världseliten, är det ju extra spännande och roligt. Igår gick det riktigt bra för Christopher Berntsson ifrån Landvetters Konståkningsklubb och han gick vidare till final.

Vad jag ska göra idag? Tja, förutom konståkningen ska jag också träffa verksamhetschefen på ett företagarcentrum angående min affärsidé... och igår började jag kursen i att starta eget företag. Den kursen verkar vara riktigt bra och det ska bli otroligt roligt att lära känna kursdeltagarna och eventuellt senare få ha dem som affärskontakter!

Träffen med kuratorn på hörcentralen blev flyttad till tisdag nästa vecka istället, så jag kan ta det lite lugnt i förmiddag och jag önskar er alla en underbart härlig torsdag! =)

20 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon i stugan! Jag missade konståkningen igår :( jag brukar också tycka det är roligt att se på, så jag hoppas jag inte missar det idag :) Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Så du ska bli egen företagare? Då kan jag säga att det kommer att gå KANON för dig! Du kommer att lyckas bra! :)
Men konståkning? Nej, då byter jag kanal .)

Anonym sa...

Jag gillar också konståkning, satt som klistrad jag med när jag var yngre :-)

Anonym sa...

Härligt att du har ett sådant intresse för konståkning.
Njut av denna lugna dag.
Kram

Anonym sa...

Mitt intresse går i vågor. Tittade mycket förr. Och gillar den där killen, vad han nu heter... Ryss.

Batteris/Beatrice sa...

Heja Sverige! :)

Anonym sa...

Det är roligt att få ge sig hän.

Allt möjligt och omöjligt sa...

Ja, alla har vi våra favoriter. Jag sitter klistrad när det är skidåkning och skidskytte. Ha en skön torsdagskväll. Kram Eva

Anonym sa...

Spännande med en affärsidé! Lycka till!!!

Anonym sa...

Haha va skön du är! Men håller med, det är väldigt vacker.
Min guddotter Mia som gick bort för ett år sedan älskade konståkning. Hon var 2,5 år och satt helt farcinerad! Hon var så söt. Hade hon blivit vuxen så hade hon garanterat blivit en "isprinsessa"

Anonym sa...

Morron! Sitter du vid tv:n eller? :)

Anonym sa...

God morgon i stugan! såg em åkning missade kvällens, suck... ;) Ha en bra dag :)

Anonym sa...

Hoppas att du hade en trevlig stund framför tvn i går.
Ha en fin fredag...
Jag har en nalleängel som väntar på dig i min blogg!

Anonym sa...

Lycka till med företagsamheten .-)
Önskar dig en trevlig fredag!

Anonym sa...

Vill önska en trevlig fredagskväll!

a sa...

Det är härligt med konståkning:)
Kramizar

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Igår på em lyckades jag se skridskorna, jippi... så synd om ena killen att han skulle missa landningarna annars var han ju så duktig. Ha en bra dag, kramen

Marra sa...

Konståkning går an, men den sport som tilltalar mej mest är hästhoppning. Fast jag inte ens är häst intresserad :)

Frogprincess sa...

Får jag fråga om jag har missat vad det är för företag du ska starta, eller har du inte berättat det än??? (Har full förståelse för om det är hemligt än!)
Jag börjar nämnligen fundera på om Blogkoll skickar alla inlägg till mig.

MICKAN sa...

Klart du kommer att lyckas som företagare. Du är ju en framåt och stark kvinna :) Konståkning kan vara roligt att se på men inte alltid :)