söndag, mars 22, 2009

Nästa veckas måsten och göranden...

(Foto av fru Pusselbit)

Då har den här dagen gått och det är snart dags att sova. Vi tog en mycket sen middag med fläskpannkaka i ugn och åh, så gott det var! =)

Det händer några saker i veckan som ligger framför och detta är preliminärt:

23 mars Måndag - Herr Pusselbit fyller 43 år och jag ska på utv. samtal kl. 15.30 - 16.30 för dotter Pusselbit. Efter det ska vi också införskaffa benskydd till henne.

24 mars, tisdag - En tom dag, än så länge... förutom dotter Pusselbits karate kl. 19.00-20.00

25 mars, onsdag - VM i konståkning börjar i Los Angeles och på kvällen börjar en starta egetkurs för mig kl. 18.00-21.00.

26 mars, torsdag - kl. 09.00 ska jag träffa min kurator på hörcentralen och klockan 13.00 ska jag träffa en person angående min företagsidé (på andra sidan la Stada) och då bör min affärsplan vara färdig att presenteras så gott det går... och eventuellt på kvällen ska jag iväg till min bönegrupp.

27 mars, fredag - ska min man träffa vår husläkare för att se om han har någon brist av något slag... och dotter Pusselbit åker iväg redan kl. 07.00 på morgonen till en annan stad med kompisar för att tillbringa helgen på ett manga- och animekonvent. (Om hon får fredagen ledig från skolan...)

28 mars, lördag - kl. 17.30 - 21.00 ska vi försöka tvätta bort vår gigantiska tvätthög... antagligen kommer vi att få hålla på till ca kl. 01.00...

29 mars, söndag - vilodag och sommartiden börjar (klockan ställs om natten mellan lördag och söndag). Jag vet inte om dotter Pusselbit hinner hem från konventet till karateträningen som börjar kl. 16.30...

Kära svägerska, jag ber dig, försök att inte ringa mig när tv:n sänder ifrån VM i konståkning... jag kommer att vara som uppslukad av jorden medans det pågår!! (Det gäller mina andra släktingar också...)

13 kommentarer:

Cecilia sa...

Va gulligt det blir, herr och dotter pusselbit. Låter ju bara supersött. Hoppas du får en riktigt bra vecka och att morgondagens födelsedag blir super!

Jag vill tacka för ditt tips om en bloggbok, det var väldigt bra, iaf att ta texter från bloggen. Då har man något att börja med liksom!

Tack för dina gulliga kommentarer. Jag blir så glad! Tack tack!

Lillian sa...

Hej vännen
Du tar helt underbara fotografier.De finns många riktigt läckra fotografier här på din sida.Du har verkligen öga för saker och ting.
Kramar från Lillian

Åsa sa...

Vi ska också på utvecklingssamtal idag. Och jag ska med ett flyg tidigt tidigt på söndag när sommartiden börjar. Får se hur pigg jag är då. =)
Ha det toppen!

syren sa...

God morgon vännen! Du planera alla måsten det är så man gör på jobbet också. Ha en fin måndag. Fin bild.

Anonym sa...

hänger det är med benskydd och utvecklingssamtal ihop på något sätt? ;)
Hej då från Gullan!

Locklig sa...

Kikade in för att säga god morgon och utökar det till ett stort grattis till Herr Pusselbit på hans 43 års dag.
kram

AnnaKK sa...

Gomorron!

En blandad kompott i veckans kalender, ser jag! Vad spännande med planerna på ett eget företag. Önskar dej ett STORT lycka till!!! :-)

*tingeling* sa...

God morgon i stugan! Fulltecknad vecka. hoppas du får till allt som du vill att det ska gå så det bara rullar på och att gubbens prover är ok mm. Ha en bra dag :)

Mollan70 sa...

Godmorgon!
Det var en fullspäckad vecka du har framför dig.
Ett jättestort grattis till din man som fyller år i dag.
Hipp Hipp Hurra!

Karin sa...

ja, fullt ös medvetslös hela veckan :-) min ser väl lite liknande ut.

Myntdrottning sa...

Jag ska vara på utv.samtal med sonen kl 13.30 och idag är det med ett leende på läpparna jag åker dit. Det är första gången, haha!

Anonym sa...

Jag såg vad gullan skrev och tänkte
att det kanske är bäst att ni alla
har benskydd på dotterns utv.samtal
men vet ju aldrig.
Jiddra inte med karetebruden!!!!

Just den dan som det är konståkning
är vi flera i släkten som har bokat
in samtal till dig som vi måste
ringa det är stora saker på gång
så det blir telefon hela tiden.
Glöm TV:n. Hälsn. Svägerskan

Veiken sa...

Ja, du har så rätt! Resebroschyrer är liksom halva resan och dessutom GRATIS! Kram