måndag, mars 30, 2009

Soligt och underbart väder! =)

(En dahlia från i somras, foto av fru Pusselbit)

Vi har strålande solsken utomhus och jag har precis druckit upp en mugg äppel- och kanelte. Sonen börjar vid 12.00 och är i badet just nu. Dottern är rejält förkyld, har tagit in tabletter och ligger till sängs. Misstänker att det inte blev så mycket sömn under helgen och hon kom hem först vid 22.00-tiden igår kväll...

Jag och maken åkte iväg och handlade lite grand igår. Det skulle ha varit ett månadshandlande, men tiden blev knapp och affären skulle snart stänga, så det blev bara inköp av det mest nödvändiga.

Idag får jag röja och städa här hemma, för i morgon kommer jag att vara borta hela dagen. Först ska jag träffa kuratorn på hörcentralen och sedan ska jag besöka min underbara chilenska väninna M. =)

På onsdag är det starta egetkursen på kvällen igen och vi har fått lite uppgifter som behöver göras. Visst har jag tänkt på uppgifterna, men ännu har jag inte gjort dem... och det är inte bra att lämna saker till sista sekunden!

På lördag ska vi uppvakta min mans mormor som fyller 90 år och då kommer det att bli en riktig släktträff på hans sida och det är inte så ofta vi träffas. Enligt hans mor önskar sig födelsedagsbarnet inget särskilt och på sin höjd räcker det att ge henne vackra blommor. Vi får väl se hur det blir med allt! ;)

Nu önskar jag er alla en underbart härlig måndag! =)

4 kommentarer:

Veiken sa...

Visst är det väl roligt att fira en 90 åring, bonus blir ju att släkten får träffas! Jag önskar er en fin vecka! Kram

*tingeling* sa...

Tror nog hon uppskattar att ni kommer till henne och firar mäst :) och en blomma blir man ju alltid glad över :)

NatureFootstep sa...

dahlior var mina favoritblommor nör jag var ung. Nu ser man dom inte så ofta tycker jag.

Åsa sa...

Jag är också kass på att göra sånt i tid. Hoppas kursen gick bra iaf! =)